Daj se nekde sehnat plakaty kol,jezdcu na zed…treba neco z XC nebo downhill..
Daj se nekde sehnat plakaty kol,jezdcu na zed…treba neco z XC nebo downhill..
uz blbe, zkus to nekde na nejaky vystave nebo na zavodech, tak obcas nekdo neco prodava.ale uz asi 2 roky nejak setri takze plakatu nedostatek:-(
Nojo, taky mě už napadlo vyzdobit zeď na který mám pověšený dvě GT nějakou „stájovou“ samolepkou. Nepátrám, ale kdyby někdo věděl, kde na ně narazit …
Vedel bych o velkem (asi jako prosteradlo)reklamnim napisu GT. Na zdi pod 2 GT ba se asi vyjimal dobre :)
nechat vytisknout (moznost volby):)
pravda, je to jednodussi nez shanet, mozna i levnejsi a muzes si urcit velikost
se nech nekym vyfotit v akcni bikove pozici (treba drzka) a potom to na nejakem plotru vytiskni na A0
Trosku egocentricky, ale pohoda :o))))
Musíš tu držku pro fotografa vychytat a nacvičit, abys nebyl poznat. A budeš mít bikera svých snů na zdi ;)
kdyz tu drzku budes chvilu cvicit a nebudes mit integralku, tak te mozna fakt nepujde poznat :-). Hlavne at je videt KREV
Taky sem premyslel o plotru,ale na kolik to prijde?
metr ctverecni na kvalitni masine (u nas treba Epson 9600) 1000–1200 Kc podle typu papiru
Tisknes si naky plakaty? :)
Ja osobne bych ted bral, kdyby mi nekdo sel na stenu namalovat namorni bitvu…kdyysi jsem to mel a bylo to super :)
jo, jeden mam uz doma na zdi a dalsi cekaj na realizaci, jenom nemam jeste vymyslenej zpusob zaveseni, protoze je chci nalepit na kapu
tak to vyfot a pak se pochlub :)..sem zvedavej
lepsi fotka neni, musi stacit pro predstavu tahle… je to ten vlevo, bikerskej, ma 1 × 1 metr, aby byl format stejnej, jako ten snowboardak, jinak by to na vysku melo tak 1,5 metru, nalepeny to je na 5 mm silnou kapu a pritluceny tenkejma hrebickama v rozich
To pod tim je Duratec? :) (jako jestli jsem se spletl, tak jako ze jsem nic nerekl :-D)
Hele…co to ta „kapu“???
to je RB 1300:-)
to dole je pevny RB :-)
kapa je takova podlozka, v ruznejch tloustkach, ze stran silnejsi hladkej karton uvnitr vyplnenej nejakou penovou hmotou, lepi se na to treba prave plakaty nebo se z tohy delaj panely na vystavni stanky a podobny veci
ja z toho mam udelany stinitko na monitor (z cerny)
Plotr, od HP na 70000 minimálně :) Ale mám ji doma, ale nemá ani papír ani barevnou náplň :)
To si radsi ten plakat namalauju=o)