• pegas

Daj se nekde sehnat plakaty kol,jezdcu na zed…treba neco z XC nebo downhill..

0 0
    • Eila  

uz blbe, zkus to nekde na nejaky vystave nebo na zavodech, tak obcas nekdo neco prodava.ale uz asi 2 roky nejak setri takze plakatu nedostatek:-(

0 0
    • RomanP  

Nojo, taky mě už napadlo vyzdobit zeď na který mám pověšený dvě GT nějakou „stájovou“ samolepkou. Nepátrám, ale kdyby někdo věděl, kde na ně narazit …

0 0
      • MARIN  

Vedel bych o velkem (asi jako prosteradlo)re­klamnim napisu GT. Na zdi pod 2 GT ba se asi vyjimal dobre :)

0 0
    • Pavlos  

nechat vytisknout (moznost volby):)

0 0
      • wroum  

pravda, je to jednodussi nez shanet, mozna i levnejsi a muzes si urcit velikost

0 0
    • -b-n-x-  

se nech nekym vyfotit v akcni bikove pozici (treba drzka) a potom to na nejakem plotru vytiskni na A0

0 0
      • TinkTink  

Trosku egocentricky, ale pohoda :o))))

0 0
        • Mamutt  

Musíš tu držku pro fotografa vychytat a nacvičit, abys nebyl poznat. A budeš mít bikera svých snů na zdi ;)

0 0
          • -b-n-x-  

kdyz tu drzku budes chvilu cvicit a nebudes mit integralku, tak te mozna fakt nepujde poznat :-). Hlavne at je videt KREV

0 0
            • pegas  

Taky sem premyslel o plotru,ale na kolik to prijde?

0 0
              • blue  

metr ctverecni na kvalitni masine (u nas treba Epson 9600) 1000–1200 Kc podle typu papiru

0 0
                • TinkTink  

Tisknes si naky plakaty? :)

Ja osobne bych ted bral, kdyby mi nekdo sel na stenu namalovat namorni bitvu…kdyysi jsem to mel a bylo to super :)

0 0
                  • blue  

jo, jeden mam uz doma na zdi a dalsi cekaj na realizaci, jenom nemam jeste vymyslenej zpusob zaveseni, protoze je chci nalepit na kapu

0 0
                    • TinkTink  

tak to vyfot a pak se pochlub :)..sem zvedavej

0 0
                      • blue  

lepsi fotka neni, musi stacit pro predstavu tahle… je to ten vlevo, bikerskej, ma 1 × 1 metr, aby byl format stejnej, jako ten snowboardak, jinak by to na vysku melo tak 1,5 metru, nalepeny to je na 5 mm silnou kapu a pritluceny tenkejma hrebickama v rozich

http://blue.sweb.cz/…redsin01.jpg

0 0
                        • TinkTink  

To pod tim je Duratec? :) (jako jestli jsem se spletl, tak jako ze jsem nic nerekl :-D)

Hele…co to ta „kapu“???

0 0
                          • enjoy  

to je RB 1300:-)

0 0
                          • blue  

to dole je pevny RB :-)

kapa je takova podlozka, v ruznejch tloustkach, ze stran silnejsi hladkej karton uvnitr vyplnenej nejakou penovou hmotou, lepi se na to treba prave plakaty nebo se z tohy delaj panely na vystavni stanky a podobny veci

0 0
              • Jogador  

Plotr, od HP na 70000 minimálně :) Ale mám ji doma, ale nemá ani papír ani barevnou náplň :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.