NEvite nekdo, kde se daji v praze koupit?
diky C.
NEvite nekdo, kde se daji v praze koupit?
diky C.
dojeď na BeskydTour MTB, tam prej budou se stánkem.
zapomněl jse dodat, že www.r2.cz tam mají uvedeno, kde možná je možno.
a jestli to bude jako na krkonosskym maratonu, tak dostanes letacek na dve stovky slevy… to se vyplati;-))
Na Rampusakovi prej prodavali vsem se slevou 200,– :)
kdyz si stoupnes celem pred vchod do Kotvy, tak po pravy strane na rohu Revolucni je takovej divnej sport, tam jsem videl plnej stojan R2
diky, tusim ze vim kde to je. A propo co vase zkusenosti?
mám je právě od Krkonošskýho maratonu, takže cca týden, tzn. dvě vyjíždky na kole. mám model se třema barvama skel (tmavá, lehce zatmavená a žlutá). výměna skel jde trošku ztuha, doufám, že se to moc neochodí a skla nebudou vypadávat. na kolo mi nejvíc sedí ta lehce zatmavená skla (i víc než čirá co jsem měl doteď). jsou docela komfortní, alespoň ma mojí hlavě sedí dobře, s helmou si navzájem nepřekáží. jen moc nevěřím tomu samočistícímu pytlíku.
no na jare jsem je vyhral v tombole na jedomelickym maratonu a ackoliv jsem do ty doby na kole s brylema nejezdil tak od ty doby jenom v nich
Tak jsem je nakonec poridil a musim rict, ze po tom, jak jsem byl z predchozich brejli skeptickej (dav roky jsem jezdil uplne bez nich), je to fakt dobry. Sedej vyborne, hlavne pekne vetraj, a barva tmavych skel nevadi ani kdyz je pod mrakem.
teď jsem je viděl v Komersii v Podolí.