shanim brejle tak do 600 +/- ale aby meli aspon jedny sklicka navic nebo spis dvoje do ruznych podminek
shanim brejle tak do 600 +/- ale aby meli aspon jedny sklicka navic nebo spis dvoje do ruznych podminek
zkus se treba podivat po UVEX (napr. www.bikecentrum.cz)..myslim, ze by v tyhle cenovy kategorii mohli naky s vymenyma sklama existovat..
www.mcsport.cz/…ml/bryle.htm akorat jsou levnejsi no…ale treba to nebude vadit :)
Mám Tuareg. Maximální spokojenost.
Ja GOBI a taktez jsem spokojeny.
já také Gobi max.spokojenost
a co treba axon?a jiny vyrobci by nemeli neco podobnyho?
Měl jsem AXONy rok, choval jsem se k nim slušně a stejně mi při výměně skel praskly. Teď mám www.jmctrading.cz/shop.php?… jsem zatím spokojenej.
Axony s čirými skly mám.Dost zkreslují-hlavně výškově.je to jakoby jsi seděl na vyšším kole.Ale pochybuji že v cenové relaci do 1000 Kč budou nějaké co nezkreslují
Ja mam Briko, ale tam asi malinko nebude sedet ta cena (cca 2000,–). Zamlova se mi, ze nemaji zadne nozicky, nezkresluji, nemlzi se, jsou vetsi a hodi se uplne do kazdych podminek. Podle vseho jsou urcene na bezky, ale koho to stve, ze? http://www.briko.com/…o/detail.jsp?…
Po tom co jsem si zkusil jakési rudy project, jsem taky uvažoval.Ale u mě mají brýde dost krušný a často i krátký život.Tak do toho nechci moc vrážet.Nevíte někdo jak jsou na tom se zkreslením Ty Uvexy. Přecijen je to taky značka.
Já mám Uvex Airwing, nevím jestli se u nich dají vyměnit skla, ale nezkreslujou, nepotí se a zatím jsem je poslal na beton za jízdy jednou a přežily to bez větší újmy
To fakt nevim, ale muzu rict, ze to je jedna z mala znacek, ktere se povedl design na 100%. Mam od nich prilbu a bryle na lyze a nemuzu si je vynachvalit. Mel jsem na ksychte i sportovni na kolo. Byl to nejaky top model a byli polde mne v pohode.
Moje Uvexy za <1000,– nezkreslují, ale loupe se z nich barva a zůstává mi za ušima, což mě přimělo k rozhodnutí na brejlích příště nešetřit.
axon eagle, prodavaji se cca za 400, s tmavymi skly, ale daji se k nim prikoupit i cira a zluta á 80 Kc (ceny z minuleho roku). jsem s nima spokojen, za tu cenu jsou v poho…
Právě jsem objednal Tuareg od pointracingu na Trinnity. Zdaj se ok.
Mám point racing Gobi a naprostá spokojenost. Výměna skel není problém, dobře větrají a za ty prachy paráda