Tak jsem si dneska privez domu svuj novej RB. Je v modry SID barve, vsechno ostatni cerny (vidle, kliky, prehazka, rafky, naby), sice jsem byl puvodne neotresitelne rozhodnutej pro matnou cernou (jako vetsina lidi) :)), ale kdyz jsem tuhle kombinaci videl na silnicce , co ji meli vystavenou ve vyloze, vedel jsem, ze svy rozhodnuti zmenim. Bohuzel jsem ho dneska jeste nejel, pac jsem nestih koupit tretry, ale mam pocit, ze s nim budu i spat :)). Jinak vybava za danou cenu dobra, zvlast za cenu s takovym ramem (CRX). To jsem se chtel jen pochlubit. Jak rikam, jeste jsem na nej nejel, ale i tak bych chtel slozit poklonu panum Heinikum (a nejen jim), protoze jejich pristup k zakaznikovi je v CR nevidanej. V podstate kvuli tomu to sem pisu. Co se tyka slozeni komponent, vysli mi ve vsem vstric, coz by nebylo tak zajimavy, kdyz by to nebylo za stejnou cenu – vymenili mi nekolik komponent za lepsi. Dal se mi libila jejich maximalni spolehlivost – kdyz rekli, ze zavolaj, tak v danou dobu zavolali, kolo bylo driv, nez jsem cekal, minulej tejden jsem ho objednal a dneska uz ho mam. Taky musim ocenit to, ze na prodejne maji k dispozici nekolik svejch modelu, kde si to clovek pred nakupem muze projet … a jsou prijemny, jak po telefonu, tak osobne, porad … jeste musim podotknout, ze nevim, s kym jsem jednal na prodejne, mozna to byl P. Heinik, mozna nekdo jinej netusim :))) Takze pokud si nekdo chcete uzit vyber a stavbu kola, tak bezte tam, nejsem zadnej zavodnik, ale kazdej znate, jak tezky je vybrat novy kolo, spousty znacek, ruzny vybava, komponenty vetsinou moc nesedej (kvalitativne nevyvazeny), tezko se danej model kola shani (velikost), neradi videj, kdyz se clovek chce projet (a bez toho se kolo koupit neda), nejsem moc spokojenej s pristupem prodavacu … proste kladou malej duraz na individualni pristup, coz napr. ja cenim hodne vysoko … Tak jsem se vykecal a muzu jit spat :)