• blue

Jak to je s kompatibilitou samotnych kotoucu? Da se dejme tomu na Hayesy pouzit kotouc od Avidu? Kdyz bude splnena podminka stejnyho prumeru a poctu sroubu (jejichz roztece by mely bejt snad standardizovany), tak jedinej problem by mohla uz bejt tloustka kotouce… Takze kdyz bude i tahle treti podminka splnena, tak neni zadnej problem pouzit jinej kotouc? Nebo se pletu a neco jeste nevim? ;-)

0 0
    • TinkTink  

Jo…pokud das rozmerove totozny kotouc, tak nebude problem – mohl by jsi teoreticky dosahnout i lepsiho brzdeni – napr.chlazeni…ale taky naopak – muzes to zhorsit :) – treba Hayes kotouc na Avidu brzdi docela blbe…naopak nevim, ale nemelo by to aspon tak moc skrtat…

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • blue  

mi de o to, ze me neskutecne zacina stvat, jak zadni kotouc pri przdeni piska, tak bych rad zkusil, jestli to nevyresi jinej kotouc… jestli nemuze bejt nejakej figl v materialu kotouce

0 0
        • TinkTink  

Ja piskani predni brzdy dnes vyresil!!! Dal jsem jiny desky…jupiii :) (515tka Shimano…a brzdi to lip nez ty nebrzdici originaly…uvidime po vikendu…dam vedet… :) – i to, co to je zac…)

0 0
          • blue  

no je otazka, co to udela po zajeti, me zpocatku taky ty originaly moc nepiskaly

0 0
    • blue  

muzete mi sem hodit nejaky ceny 160 mm kotoucu ruznejch vyrobcu?

0 0
      • 100kg  

ptal jsem se v www.cykloprofi.cz v katalogu nikde nemaj ceny

Kotouč 160 mm 455,– , 180 mm 486,–

ale asi je to bez DPH

0 0
        • blue  

dik za tip, sem si tam taky napsal a dostal sem mailem jeste nizsi ceny

0 0
          • Meesha  

K jakejm patrej kotoucum ty ceny?

Me se libi ty TY-Spi… Nevite, co kostujou?

0 0
            • blue  

ja se ptal konkretne na a2z TY-160, ty stoji kolem 370,– (sem ten mail bohuzel smazal, tak nevim presne) a TEPAN 5, ty prej nejsou uz k dispozici, pak mi doporucili jeste Alligator RO 01, taky pod 400,–

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.