Tak cákryš, co je nového v Mníšku ? To vás pozavírali za loupežné přepadení, nebo klučík s ta?kou sledují tohle fórum a vzali kramle ? Začlo to jako fajn bikerská detektivka ale bez rozuzlení.
Tak cákryš, co je nového v Mníšku ? To vás pozavírali za loupežné přepadení, nebo klučík s ta?kou sledují tohle fórum a vzali kramle ? Začlo to jako fajn bikerská detektivka ale bez rozuzlení.
Zanedlouho se tam chystam tak si tu Moratku asi vemu ja, kdyz uz o ni jeji puvodni majitel tolik nestoji :)
Je to des kazdy den sledovat jak se tema Morati 1.1 propada v zebricku navstevnosti:)) Taky bych rad vedel jak to dopadlo.
…predpokladam, ze se zainteresovani dohodli, ze prohanet to pres forum neni moc rozumny…
Hledám lidi do auta, a? se zaplatí benzín. Značka – Morati Mníšek
Na mníšek to nemam daleko ale nejsem ve vobraze.
Koukni na minulých sto témat „Nepostrádá někdo Morati“. To je počteníčko. Jinak si myslím, že se fakt rozhodli to neventilovat přes forum.
Už sem to našel dnet toho kloučka jedu hledat :) Jestli to kolo nevyměnil za angličáky.
Hele tady je ale myslen Mnisek pod Brdy ne Mnisek v Krus.horach :)
Aháá to sem ale popleta.
Jo, jo. Máte pravdu. Už to neřešíme tady. Zvonek už to nahlásil poldům a poldové mi včera volali, že jako co a jak, tak jsem ji to všechno řekla a dneska s nima mam zas povídání a tož doufám, že se budou snažit stejně jako já a kolo se vrátí tam, kam patří. o)
no konečně nějaký info! tak třeba budeš vyhlášena za detektiva roku a bude ti udělena pochvala před rozvinutou standartou za zvuku hymny :-)
Někdo tu práci za cajty dělat musí. Chvála ti!
Tak nam dej aspon vedet, jak to dopadlo, az to bude cely vyreseny…
Džez nade vše!