• Aiax

Tak máme reprezentanty v nových dresech: http://new.mtbs.cz/obrazek.html?…

Klasická otázka: Jak se vám líbí? Ten dres!

Upřímně řečeno, mně moc ne, ale přece jen – vidět ho na stupních vítězů, to jednoho dojme :)

0 0
    • blue  

zas tak radikalni zmena proti starejm to neni

0 0
    • vlk  

ten lvíček u srdce se mi líbí i barevně je supr akorát ty reklamy-ty se mi nikdy nelíbyly.Hlavně ten kalas to je prostě hnuj.

0 0
      • Aiax  

No reklamy necham stranou, kdyz jim stat ai tolik neprispiva, ale co se mi (dlouhodobe a nejen u cyklistu) nelibi, je oznaceni zeme nebo svazu v anglictine. Chtelo by to trochu hrdosti na rodny jazyk (skoda, ze to pisu zrovna ja :)) Ve svete si nas stejne pletou s Cecenskem, takze nejaky Czech Republic nas stejne nevytrhne.

0 0
        • vlk  

jenomže czech si lépe zapamatují než česko atd.Hlavně kdo používá jazyky bez háčků.A s tím že si nás pletou s čečenskem jsem se ještě nesetkal.Hodně bylo ve světě proslaveno czechoslovakia.Tak když to začíná czech tak si to lépe zapamatujou.Na slovo czech a na našeho lvíčka jsem dostatečně hrdý, zase to s tou hrdostí na národní jazyk nepřehánějme.To mě by vadil spíše export konzumního způsobu amerického života a následného amerického způsobu chování a jednání lidí vzhledem k ostatním.Tady zanikají naše tradice a ne tím že máme na dresech anglicky napsát název naší země.Ještě jsem nikde neviděl aby ho tam měl někdo napsán v národním jazyce.Možná se pletu.

0 0
          • Aiax  

No treba v Rusko nebo Slovensko v hokeji (aspon kdyz jsem hokej sledoval naposled :) coz uz je nejaka doba). Ale na tom co rikas neco je, nevim.

0 0
        • Man  

no ked pojde na bednu ta Vasa reprezentantka z fotky v tom drese, tak si nikto ani nevsimne, ci je to cesky alebo anglicky :-))).

0 0
        • Meesha  

Myslim, že je lepši Czech než Tsechai, nebo jaxe to psalo za vlády Ády H.

0 0
    • Radek Broz  

Me se to nelibi ani trochu. Kdyz si predstavim, ze v tom budfe na bedne stat Prokop… To „Czech cycling team“ se mi zda OK – malokdo asi umi precist „č“ a nemusime jako mala zemicka cpat nasi rec kazdymu s tim, ze se ji ma naucit, kdyz nam chce rozumnet.

0 0
    • Dejv  

nóóó, pěkný.Myslím ovšem tu bikerku :-)))

0 0
      • misj  

na ni je i ten dres hezkej…

0 0
        • Marry  

mohl by byt trosku obtáhlejší :-)

0 0
          • misj  

hele ja jsem si jiz vsiml ze holkam ty cyklisticky obleceni slusi(teda pokud maj aspon trochu peknou postavu). Kdyz maj prilbu a brejle tak pak uz ani ten xicht neni dulezitej…

0 0
            • Marry  

:-)))))))))))).....a vzdicky bude na kole hezci holka nez chlap.....!!!

0 0
    • Beeda  

Me se dres i Bublina libi:-), ale radeji bez tech reklam…B.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Kotěnočkin  

Ty reklamy jsou super…To musí mít hoši z České gumárenské společnosti ale radost…

0 0
      •  

co mate proti kalasovi? Ten dres je peknej, akorat se vymyka trosku barevnym provedenim od ostatnich sportu. Holka taky super:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.