Zdravím! Máte někdo INFO kde se dá objednat 5ks MTB dresů s vlastním designem a z alespoň trochu kvalitního materiálu?
Zdravím! Máte někdo INFO kde se dá objednat 5ks MTB dresů s vlastním designem a z alespoň trochu kvalitního materiálu?
Já tam mám už objednanej jeden kousek mtb dresu … uvidím, jak dopadne :o)
ZDM s.r.o. Okružní 22 35201 Aš Česká republika
Telefony: +420 354526894 +420 354526376
+420 354526375 Mail:info@zdm.cz
vyžádej si katalog, na netu toho moc nemají :o((
To máš teda pravdu. Jinak díky za tip, napíšu tam…
I u Kalase se da, ale nevim jak ho beres…Momentalne si nechavam delat veci, je to jedna z tech levnejsich firem…
Hmm, mně moc levný nepřijde – na základě kalkulace, kterou jsem obdržel: pro 1–10 ks MTB dresů mat. PICOLO bílá+modrá barva je cena za 1 ks 1756,– s DPH :( To je poměrně dost, vzhledem k tomu mat. Pro Coolmax ani nebudu počítat…
Já mám slíbený následující ceny: MTB dres (mirtil, na bázi CoolMaxu) … 249,–Kč Tisk digitál … 389,– Kč, kakže když to sečtem a přidáme daň, tak to je … hmmm … 778,36-Kč :o) Ale jak to bude ušitý zatím vážně nevím ?!
Jojo, už s něma komunikuju…ty ceny jsou fakt lákavé…uvidíme. Každopádně nic levnějšího a alespoň trochu kvalitního asi neexistuje. Zkoušel jsem ještě Atex a Salton – opět dost vysoké ceny. Pro 5ks se nedostanu pod 1700,–/ks :( To je poměrně dost…
dřív jsem koketoval ještě s Sykorou (www.cyklodresy.cz), ale nedělá MTB … jen klasiku :o( … ale je to kvalita!!!
Hele to se mi zda docela divny…ja tu mam cenik a jak koukam, tak koukam, tak to je za 305 + potisk…mne za dva kusy uctovali 930bez DPH…to se nemohlo dostat na takovou castku…a mam picolo mini
a v jaké formě/formátu jim dodáváte ty potisky, loga atd? a jak lokalizujete začátek potisku a orientaci (třeba u šikmých)?
Díky…
… mě teda poslali střihy v Corelu … grafiku jsem připravil dle jejich požadavků … podklad je bitmapa v tiffu, loga v křivkách v corelu, k barvám popis pantone :o)
díky…
Tak tahle Tvoje cena je jeste divnejsi – nejspis, kdyz jsi zenska, mas uplne jinou cenovou nabidku :)
Posílám Vám přehled cen.
Dres kr.ruk. MTB mat. Picolo
(zde nezáleží na počtu barev)
Co Ty na to?
Ja tomu nak nerozumim…ze jsem zenska je jedno, neb si veci nechavam delat v panskem strihu…mi rekli, ze na objednavku damsky ani nedelaj…mne proste rekli, ze mi cenu navysej o 30% od normalni nabidky…jestli neco zvorali oni, tak to je jejich problem, ale opravdu mam dres za 930bez DPH…i s latkou a potiskem…2barvy