Dá se koupit nějaká helma se štítkem relativně ucházejcí do 1000 Kč. Dnes si jí chci koupit ale nechci čekat až to přivezou. Koukal sem na BELL a neni to špatný.
Dá se koupit nějaká helma se štítkem relativně ucházejcí do 1000 Kč. Dnes si jí chci koupit ale nechci čekat až to přivezou. Koukal sem na BELL a neni to špatný.
vsechno jde, jenom maly dite se musi nosit.
koukni na e-shopy a slevy v obchodech. kolem litru se da koupit slusnej blembak.
Na www.progresscycle.cz ted zahlidl slevy na BELL. Kamennou prodejnu maji v Praze.
Díky za rady, už brousim :)
Koukni se na www.paul-lange.cz, sekce Longus, podsekce Přilby. Dnes jsem jednu koupil ženě (ale celou červenou) a vypadá perfektně. Hodně větrání, fajn tvar, dobře „sedí“, dobře se seřizuje. No neber to za ty peníze.
no nevím.. spíš je to tak trochu pro někoho, kdo moc nejezdí, ale to je jen můj názor.. Proč ji nekoupíš pěknej šátek? Je levnější a při čelním nárazu s kamiónem je slušivější, když tě pak škrábou s kapoty.. Helma se rozloupne :(
Jo ja bych se taky primlouval neco prisetrit. Ja sem mel stesti ze sem koupil METku z minuleho roku puvodni cena 1600 a dostal sem ji za 1000:-). Ale tak pred tydnem sem ji nechal na riditkach, kolo spadlo riditkem primo na helmu a ta semozdrejme praskla:-((((Takze fakt smula. Ale zase pujdu do nejake drazsi. Jsou totiz peknejsi, lehci a pohodlnejsi…ale samozdrejme zalezi na kazdem co mu sedi.
Přesně jak říkáš.. myslím, že už kolem litru se dá koupit celkem solidní skořepina.. základ je aby jsi o ni pomalu ani nevěděl.. Já nemám co radit jsem šátkař, ale v partě se kterou jezdím skořepiny jsou a tu co má kamoš bych bral.. Lehonká, přesně na jeho hlavu, pěkná a cena byla kolem 1600 kč v nějaký slevce..
Máme rádi zvířata!