• Brouk_Pytlik

Tak jsem ho viděl. Můžu potvrdit, že je to opravdu jen člověk :-). Škoda, že ten závod nebyl bodovací, alespoň každý pátý kolo, bylo by to pro diváky atraktivnější, alespoň v první polovině závodu. Jinak Lance se zachoval velice dobře. Myslim, že bylo výce než patrné, že kdyby chtěl, tak za pomoci svých dvou kolegů by to vyhrál. Nechal to ale Čechum, čímž dokázal, že neni vyžírka. Ještě jednou potlesk.

0 0
    • Pivomil  

Zdar, ja tam taky byl, Lanceho mam radf a fandim mu, ale rozhodne nesouhlasim s tim ze by nechal nekoho vyhrat. Mel sis vsimnout v poslednich zhruba 10kolech ze jeho tym uz pohromade moc nejezdil.

0 0
      • Brouk_Pytlik  

Np heleď tu poslední skupinu rozerval právě Chechu. Lance tam jezdil vzadu a ani se nezvedl ze sedla. Pak, 5 kol do cíle za to vzal sám. Za 5 kol je sám nemohl sjet ani náhodou. Myslim, že to tak mělo bejt :-). Protože kdyby chtěl, tak by mu to oba odkotvili a odjel by si sám. Ale stejně to bylo super.

0 0
    • Eila  

bylo to proste skvele:-)))))

0 0
    • Meesha  

Fakt parada. Hlavne ta atmosfera, kdyz jim nastoupil a dohanel tu skupinku… to byl kotel jak svine!

0 0
      • Meesha  

A zapomel sem na jednu uzasnou slecnu, ktera stala hned naproti, takze sem mel na co koukat, kdyz zrovna nikdo nejel… :-))

0 0
    • eBUZZ  

mně se to hodně líbilo, stokrát vidět projet takový cyklisty kolem tebe, co víc si přát?

0 0
    • baca  

Závod to byl opravdu slušněj, hlavně od toho třicátýho okruhu. Někdo snad mohl nadávat na množství lidí, ale když to člověk obešel dokola a byl uprostřed toho okruhu, tak se dalo najít vynikající místo i uprostřed závodu, protože lidi pořád odcházeli a přicházeli. Jinak si myslim, že se mohlo fandit o dost líp, je vidět, že ještě nemáme zkušenosti, ale i tak ta atmoška byla dobrá. Mohla by se z toho stát tradice, a jezdit to každý rok, i když Lance tu už asi neuvídíme. Škoda. Jenom nevím, kolik by pak přišlo lidí. Sosenka a spol. jsou sice fantastičtí borci ale cyklistická superstar je jenom jedna.

0 0
      • ph  

priste muze prijet treba Ullrich. Nebo nekdo jiny. LA je jen jeden, ale jsou i dalsi.

0 0
        • dave  

Nevíte, kde by se dalo kouknout na kompletní výsledky?

0 0
    • ddd - andy  

Skoro si rikam ze sem se tam mel jit taky podivat.. kdyz to bylo tak super :-)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Beeda  

Jo na cesky pomery hodne slusna navstevnost, ze zacatku slabsi povzbusovanii, pak se to zlepsilo. Pripadalo mi ze zacatku, ze lidi nevedeli co od toho maj ocekavat, cili se nejdrive 30 koli divali a pak zacali fandit…no Apl de Huez to nebylo:-). Asi mela project i nejaka kolona, ktera by rozhazela „tleskaci nacini“. Rozhodne to je velke + pro cykloCR.

Prudilo me tam hlaseni „Se kona pod zastitou primatora Bema“ velky kecy a stav cyklostezek je hruza, navic by me zajimalo co Lencovi dal za prazky cyklostezky – asi bilou mapu!!!. B.

0 0
    • georgio  

Kdyz tu tak procitam Vase dojmy, tak me fakt mrzi ze jsem tam nemohl byt. Momentalne pobyvam v Anglii. Jsem Lanceho velky obdivovatel a fakt bych ho chtel videt na vlastni oci!!! Myslim, ze tahle akce byla velkym ozivenim pro ceskou cyklistiku!!! Jen tak dal!!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.