mate nejakou fintu na cisteni camelu, mam problem se zaspinenim hadicky, cerne mista. nevite co tim prohnat, co by tyto necistoty zneskodnilo ?
mate nejakou fintu na cisteni camelu, mam problem se zaspinenim hadicky, cerne mista. nevite co tim prohnat, co by tyto necistoty zneskodnilo ?
Chlape já to vim. Kup si normální Savo, nařeď ho vodou a nalej do Kamelu. nech to tam přes noc a ráno bude jako novej :-).
bleeee
SAVO…ja mel cernej naustek a po 12 hodinach ve VELMI silnem roztoku sava uz je skoro uplne cistej :)…nic jineho nepomohlo…bylo to jak sutr…
koukam ze vsichni pevidelne camel cistite:-)
Savo je super, neblahy vplyv na orga(ni)zmus skutocne nema…
Odkedy mam Source, tak je to o dost lepsie – totiz hadicka ma nejaky film z antibakterialneho materialu – a skutocne hadicka je cista, dokonca ani nie je zakalena, napriek tomu, ze uz tam bol parkrat aj iontak…
Mno ja pres noc nechavam s tabletama na cisteni zubni protezy (sehnatelne v lekarne) a bez problemu … neni nicim citit
to je dobry napad, to zkusim, jen aby ty tabletky byly dost agresivni…
dle nejakyho letosniho veletrhu by mely byt Camely vybavene systemem Hydro guard – maji integrovane stribro (letos ale mnohdy jeste doprodavaji stare modely, tak bacha), coz by melo zabranit tvorbe plisni. Ale zkusenosti s tim nemam. Dnes mi to rekli v Progress Cycle (ptal jsem se na to). Na jejich webu ani na webu Camelbaku jsem nic nenasel…