Ty gumove krouzky, co brani aby lanka bouchala do hlavni trubky mi furt sjizdeji . Lepite je k lanku nebo co s tim ?
Ty gumove krouzky, co brani aby lanka bouchala do hlavni trubky mi furt sjizdeji . Lepite je k lanku nebo co s tim ?
ted mam takovy co se skoro ani nehnou,ale driv jsem za kazdy okolo lanka omotal kousel isolepy.nevim do jaky miry je to genialni napad,ale v tu chvili me nic jinyho nenapadlo.
no jen se ptam, jestli jejich pevna fixace nemuze byt necemu na skodu. dal bych tam kapku vterinoveho lepidla a je to.
A nezapomen kapku toho lepidla kapnout i do bovdenu! ;-)
jsem to zkousel, ale neslo mi to .jsou tam ucpavky a navic je bovden naplnen silikonem :-)
mě to dělá taky. hold mám kroužky na hovno
Ja bych potreboval neco podobnyho na retez…
tak na nej taky neco nalep. kazdych 5 cm gumove kusy, klidne i z gumy na gumovani :-)
Me napadlo na nej navleci nejakou buzirku, to by pomohlo na 100% zadne rachtani o presmykac :-))
ja mam tiez krusky na hovno furt sa zosunu a v zjazde a na rozbytach cestickach to cenga a to cinkanie ma pekne sere
Me to uz nedela…ale taky delalo.
Kašlete na kroužky, natáhněte na lanka tenkou bužírku. Dělá se to zcela běžně. A když bužírku uděláte kapku delší – tak aby "zalezla i do navářek na opření bovdenu a dosedla až na koncovku bovdenu – tak i trošku omezíte vnikání svinstva do bovdenu.
chcel by som miesto laniek hydrauliku aj na prehadzovacky a je to v klidku :-)))))
ROpa
Si ji kup. Vyrabi napr. Wengler. Kdyby ti stacila pneumatika, tak se obrat na Shimano.
A elektronika – MAVIC!
Nebyl to Wedler? Co delal ty kapalinovy vecka?
Jasne. Mam s tim trochu problemy. Nemuzu mu prijit na jmeno :)
tak ten to taky nebyl, byl to Wendler :-)))))
Y ty mas pravdu :))
Smarja – ze ja to po sobe poradne nectu… :-)
zkus to zakapnout trochou bezbarvyho laku na nehty nebo vterinovym lepidlem
kapka vteřínáku a drží to už 2hou sezónu..
jo uz jsem si to taky dal, potom co tu nebyly na to zadne odrazujici prispevky. a je to OK, zatim
Odrazující? I kdyby byly, tak selský rozum vyhrává.. Český ruce-zlatý ruce :)
a reknes mi jak protahnes lanko bowdenem,kdyz tam budes mit bambuli z vterinaku?nebo ty ho asi ani nemenis ze jo.
jj, já už to mám za sebou.. A nevím proč odstraňovat bambuli? Já tam ?upl jen maličinko a drží 2hou sezónku :)
ja jsem zatim krome prstu na rukou odnikud vterinove lepidlo neodstranoval a lak na nehty mi taky moc nerika takze fakt nevim:-)