Kdo máte zkušenosti s kotoučovkama Hope, konkrétně s modelem Mini???
Kdo máte zkušenosti s kotoučovkama Hope, konkrétně s modelem Mini???
už to tu kde si rozebírali nevíš kde se dají sehnat?
na jejich strankach jsou dealeri.je to slovensko,ale naprosto v klidu posilaj sem.
nevíš jak je to z náhradními věcmi,typu,destičky,…u nás v čr nebo musím všechno ze slovenska?
Proc myslis ze jde o slovensko? Czech Republic Lednicka 512 69143 Hlohovec Czech Republic Tel: +420 519 337711 Fax: +420 519 337710 E-mail: yarrow@yarroline.cz Contact: Jaroslav Jurášek
Myslim ze je to nekde u Novomlynskejch nadrzi na morave
jo mas pravdu,jsem malinko uletel. jinak s tema destickama,kotoucema atd,to by me taky zajimalo:-)
Destičky jdou sehnat i jiné než orig. Osobní zkušenost (bohužel nevím značku, mám to přes mechanika a nedíval jsem se).
NOooo JOooo, pro vas prazaky je vsechno na vychod asie, co? :)
No a co my by jsme potom byli pro vychodaky? Divokej zapad? :-)
jsem vcera v noci koukal na nikitu a tam meli bejt jakoze v Praze.vsichni papachy atd.no proste znal udelali dokonaly rusaky:-)))
Taky byl dobrej McGiwer (nebo jak se pise) kdyz se ten pribeh odehraval CSSR
ten byl skvelej,lepsi reklamu na victorinox bys neudelal:-).matne si to pamatuju,pokud vim tak tam byli nejaky policajti v ladach,ne?:-).ale to je jedno:-)
A napisi v polstine, ci co. Taky si to uz moc nepamatuju Kdyz ten dil davali na TV Praha tak jsem ho prosvihl :-(( a za vlady pana Novavaka Zelezneho byl naprosto vycenzurovanej, jestli se dobre pamatuju…
hehe…kamoska mi vypravela, ze byla v usa v kine na nejakym akcim filmu – tocilo se to u nas, ceskej komparz – scena kdy 2 grazlove hlidaj v cele kladase: jeden rika: „tak co?“ a druhej na to: „ty vole, zima jak v prdeli“…cely kino nic, ale kamoska mrtva smichy…
tusim XXX
jo to ale dávají ty první díly nikity.Ty jsou už dost staré.A za komančů jsme pro západ byli v podstatě jako rusáci.
nezlob se ale 1997…:-)
Ja ti nevim jestli jenom za komancu. Kdyz vemu ze dost americanu nema poneti jake je jejich hlavni mesto… Snad uz se to zlepsilo ale preci jen bych lidi moc neprecenoval…
jsem slysel takovou veselou historku.v jedne tride na jedne americke vysoke skole dostali studenti za ukol vyjmenovat svetadily.spravne odpovedeli dva,Cesi:-)
No ono na tom asi bude neco pravdy… ne ze by jsme byli nejaky extra vzdelany ale…
mas nadhernyho bika:-).koukam taky takovej uzasnej XC hybrid jako muj:-)
Dik :-) Hybrid to nezni moc dobre… ber to tak ze jsme neco jako prukopnici, ze jsme objevili novej druh kola, jen to musime nejak uslechtile pojmenovat. Treba budem neco jako Garry Fisher :-))
nezni,ale je to pravda:-).jo mas pravdu,na beznym XC kole si muzes dovolit to samy jako na tomhle,ale rozdil je v tom ze ty nase to vydrzej:-)
Jde o to aby jsme to taky vydrzeli i my :-))
a co říkate na ty brzdy?zkušenosti někdo?
Ja porad jeste zajizdim :-)) ale uz je to lepsi nez co to bylo. Ten padak za lavkou ve stromajde je na to jak delanej, jen by mohl bejt jeste o neco delsi (pri jizde dolu, pri jizde nahoru naopak :-))
ten je fakt dětskej tam se přece nebrzdí :-) zkus za Suchdolem na Kozích hřbetech padák k rybníku, podstatně delší tam je trochu zabrdzdíš :-)
Dyt v podstate jsem taky jeste dite (alespon rozumove :-)) Zrovna dneska se pujdu projet a tohle nemam moc daleko, takze tam urcite zavitam… Dik za radu!!!
to pá-dlista: vše na východ od Karlínskýho viaduktu je balkán, což asi lze považovat za Asii Všem velmi doporučuju k přečtení letos vyšlou dokonalou pecku jménem ROGER KROWIAK – díky bratia – a za připomenutí též stojí Bondovka odehrávající se na slovensku
neudržím se a cituji první větu z Krowiaka “Roger Krowiak mohl v klidu vydechnout. Vrah, který na něho dlouho a trpělivě čekal v přítmí lodní kabiny, ležel teď na koupelnových dlaždičkách se střelnou ranou uprostřed tváře. Krowiak ho zastřelil jeho vlastní zbraní. Zblízka. Tak zblízka, že teď stál skloněný nad umývadlem a mocným proudem vody si vymýval z očí drobné úlomky vrahových zubů rozdrcených výstřelem. Krowiakovy tónované kontaktní čočky, jejichž úlohou bylo propůjčovat jeho krotkému slovanskému pohledu nemilosrdný výraz, teď ležely na mramorové desce toaletního stolku.”