Zdarec! kamarád si celkem vychvaluje bike RAVO. máte nějakou zkušenost. Lehce jsem se díval a připadají mi vždy o trochu levnější ve své „třídě“ než konkurence! Nebo je to nejakej šit…
Zdarec! kamarád si celkem vychvaluje bike RAVO. máte nějakou zkušenost. Lehce jsem se díval a připadají mi vždy o trochu levnější ve své „třídě“ než konkurence! Nebo je to nejakej šit…
Cau, mam Ravo 04 a sem celkem spokojenej, tak akorat napisu nejaky veci s kteryma nejsem moc spokojenej. Mam najeto 3500km za 3mes. a lak vypada, jako bych ho jezdil 4roky!!! Vsude sama díra vod sutru!!! Trvdost toho ramu neni nic moc, porovnaval sem s brachovo Kellysem(kliky XT04) a ten jeho je vo dost pevnejší. Původně sem jezdil Marin Crmo a rek bych, ze todle je pohodlnejsi. A jeste ta vidle potrebuje Lock out, jinak se na tom neda jezdit( mam 62kg) Jinak je to super kolo. V Progrescycle ale uz zadny nejsou, ale uz pripravujou novi na pristi rok a bude to komplet XT+šaltr XTR a vidle Skareb super a cena na kramu bude 39990, takze super cena!!! Kdyby si mel jeste nejakou otazku, tak se klidne ptej.
ten lak je fakt katastrofalny, mame Ravo Racing XC, nema nabehanych ani 1000 km a omlateny je uz poriadne. Jazdia sa na nom ale len preteky, na trening pouzivame iny bike.
Inac funguje dobre.
No taky mám RAVO, ale 03 XC Marathon, kromě běžných věcí spotřeby je vše původní a super – mám na něm teď asi 6500,–, na lak jsem byl upozorněn, ale čekal jsem to horší, zatím to odpovídá používání. Jediné, co jsem měnil je sedlo.
Díky to mi celkem stačí! (já rozhodně nejsem takovej „km-maniak“ jako vy… ;O] bohužel není tolik času a když udělám 2000 za rok tak jsem rád…
Koupil jsem letos SAGO a kdyz se o nej clovek stara tak je k tobe taky hodny:)) Jinak jsem s nim nemel zadny veci problem. Trochu mi vadi ze se neda sehnat zimni drez a jine RAVO doplnky, jsou totiz RAVA tak trochu nepravem malo videt. Jo a lak nejezdi:)))
tos kupoval oblečení nebo část kuchyňské linky? :-)
Uvažuju taky o SAGU. Jak se ti s ním daří? A co ten lak?