Caues, hele mel bych na tebe takovej dotazek… z kolika clanku mas retez? Ja mam totiz takove podezreni ze ho mam nejakej dlouhej… uz po druhe se mi stala takova zahadna technicka potiz (ta posledni mi fakt nasrala :-( Prvni byla ze se mi na retarderu rozpojila rychlospojka (PC59) a uletl mi retez, druha se mi stala vcera vecer… na asfaltu jsem prerazoval z velkeho prevodniku na stredni a pri tom se mi nejak zahadne spodni cast retezu nacpala do voditka presmykace (a samozrejme mi tam docela nehezky orvala barvu z ramu az na hlinik a celkem hluboko :-(( Retez mam z 106 clanku, na sjezdech mi dostrachta o presmykac a taky se mi stava ze mi to pri zaberu preskoci o „jeden zub“ Nevim jestli jsou tohle znamky dlouheho retezu, ale nic jineho mi nenapada, kdyz zaradim velkej prevodnik a nejmensi pastorek tak kladky nejsou kolmo nad sebou, spodni je o neco vic vzadu.jelikoy mi to delali v Programu tak jsem myslel ze to bude o.k. ale kdyz uz se mi stala druha nehoda nedlouho po sobe, tak nevim, nevim…