TOTO JE ČERNÁ TABULE NEZODPOVĚDNÝCH RÁDOBY BAJKERŮ!
PS: VSTUP ZAKÁZÁN SKOŘEPINÁM!!!
TOTO JE ČERNÁ TABULE NEZODPOVĚDNÝCH RÁDOBY BAJKERŮ!
PS: VSTUP ZAKÁZÁN SKOŘEPINÁM!!!
Já! Já občas nosím šátek! Ale zásadně POD HELMOU!! :o))
Letos jsem ho na hlavě ještě neměl, ale čestné pionýrské, pokud se večer přemluvím, pojede i šátek:-)))
Tak pánové, žadné občas nebo letos sem ho ještě neměl, ale NOSIT STÁLE A ZA KAŽDÝCH OKOLNOSTÍ!
Pokud se chcete stát členy Pepova klupu „Šátkařů“, tak to jinak nejde..
Mimochodem cílem mojí nadace je „boj o zachování a úspěšného množení již téměř vyhynulého druhu bajkera v šátku“. Ženy na množení zajistím.. to je banalitka..
TAK KDO JE DALŠÍ DO KLUBU???
aa klub pojízdných dárců orgánů, hele tak až vyjedete, nezapoměnte zavolat na 155 ku kam jedete, a? vás vyzvednou .-/
No no, Vítku, zas to nedramatizuj.. Potenciální DO je každý z nás.. A když jsi dostatečne odvážný a drsný muž, tak uvážeš šátek na piráta s vervou tobě cizí :) a vyrazíš smrti vstříc! Nakonec zjistíš, že to není zase tak strašný jak psali v Ohníčku nebo Mateřídoušce :))
Me to spis zacina pripadat jako Darwinova cena
Pepozdepo, chci se tě zeptat: žereš psy? Protože u nás nosej šátky fe?áci, co maj na hladě dredy, svetr po babičce, žebradlo, v útulku nafasujou co největšího vlkodava, kterýho po několika týdnech sežerou. To by skořepinář (tj. i já) v životě neudělal!!! Čau
kup si lepsi helmu,v tyhle se ti asi hrozne pari hlava:-)))))
Mám uvex supersonic, ale máš pravdu, že se v tom vedru strašně paří kebule. I to maso se musí hned konzumovat, jinak začně brzo čpět :-)))
co máš proti psům? maso jako maso :)))
..a co by skořepinář jako ty udělal??? Kde to prosím tě žiješ? V kanále?
PS: psy jsem jedl jako malej vševák a díky nim mám zdraví průdušky!
já taky zdravÍm tvoje průdušky, ale moje jsou naštěstí zdravÝ
Prosím doplňte svoji krevní skupinu, alergie a váhu a výšku, a? je registr dárců přehlednější.
RUMcajz očividně shání játra :)))
Šátek nosí moje sedmdesátiletá sousedka, když jede na skládačce na pole. Teď už konečně podle šátku vím, že je to bikerka a že na ni můžu namísto „dobrý den“ halekat „ahój“, až ji budu míjet cestou ze švihu :-) Jo, a něco mi říká, že Moira to nebude…
a kam se počítá kšiltovka :)
tak to jsi uplne ztracenej pripad:-)
kšiltovky svojí pevnou konstrukcí při nárazu lebky o asfalt v 50Km rychlosti spadají do skupiny šátků! Ovšem časem by bylo na místě přejít k již osvědčené a modernější konstrukci tzv. šátku :)
Nosím čelenku, ale pod helmou :)
ano ano čelenky.. to je hodně diskutovaná záležitost.. Ve své podstatě bajker v čelence spadá mezi nejohroženější druh, protože je nejodvážnější a má 90% makovice holé! Ovšem ty jsi nejhorší druh bajkera co existuje.. Prvně nasadíš čelenku, čímž se stáváš odvážným a neporazitelným a poté to pěkně přiklopíš blembákem a vš tak zkazíš.. :( Co dodat? Snad jen trénovat nejdřív s povolenou přilbou a až nabereš odvahu tak si ji úplně rozepnout.. Pokud i to zvládneš, tak za jízdy jako omylem zakloň hlavu nebo přezkoč díru a je to! To co ucítíš bude něco jako nirvána, orgasmus nebo amok dohromady!
Má ještě někdo dotazy???
Ano, já. Ty součástky, které jsi vyjmenoval v předposlední větě, to jsou nějaké speciality žiletek, nebo na jakém kole se to dá najít?
Ravo ty materialisto.. to jsou samozřejmě stavy blaha, které zažívá na svých vyjížďkách každý holohlavec-čelenkář-šátkař! Mimochodem jak pokračuješ se zbližováním tvé osoby a šátku? Předpokládám, že blebák už složí jako květináč zavěšen ve větru na balkóně?!
A nezkoušeli jste si zařezávat žiletky do sedla? Neznám při jízdě lepší pocit
no tak to je hustý! Ty sis úplně spletl diskusní fórum ne? Tady ti nikdo ty otroku nenapráská na zadek ale můžeš tu třeba někomu učuchávat po švihu vložku z kalhot (bléé)! Třeba se ti někdo ozve na mail.. :/
Direktiva vesmírného sboru 561: Důstojník který bude chycen při olizování sedla dámského rotopedu bude s okamžitou platností suspendován… tolik R.D. :-)
Přesné znění: Bude-li důstojník přistižen, jak očichává sedlo rotopedu v dámské tělocvičně, bude propuštěn bez soudu.
Uplne nejpresnejsi zneni: Any officer caught sniffing the saddle of the exercise bike in the women's gym will be discharged without trial. ;)
A číslo direktivy je 196156 :)
A vite, ze existuji lide, kteri tento kultovni serial nikdy nevideli a dokonce i taci, kteri o jeho existenci nemaji sebemensi tuseni?
to urcite. na to ti neskocim
tak to jsem přesně já.
Je to tak. Jednou jsem se návštěvy ptal, jestli si dají naše výborné víno, vyrobené z močového recyklátu, a tvářili se nechápavě :-)
videl sem to cely trikrat, ale prijit nekam na navstevu a tam mi vpalit tohle, taky se asi budu tvarit divne.. :/
Tys neviděl ten úžasnej díl, když se chtěl Krypton zavděčit Listerovi a připravil mu večeři? Od té doby se u nás doma vžila hláška: „Dáte si víno, pane? Dnes máme mimořádně chutné, připravil jsem ho osobně z Vašeho močového recyklátu“.
Sorry, Kryton. Už jsem to dlouho neviděl ani nečet.
k humrovi kečup???
tak to sou chudáci, všech 52 dílů sem viděl už 3× a oblíbený hodněkrát :)
mas taky ten nic moc rip z televize, nebo neco kvalitnejsiho?
bohuzel ten nic moc, mel sem verzi na 5cd a ted mam jen na 3 :-((( kdyby se dalo sehnat treba dvd s cz titulkama a nebo nejlip s dabingem, asi bych moc nevahal, teda podle financí
je to smutný, ale i já takový potkávám…;-)
Sem se jen chtel optat. Ten „šátek“ nebo jak se to jmenuje, to slouzi k zachyceni mozkomysniho moku a casti lebky vhodnych po slozeni k pozdejsi identifikaci?
Šátek slouží především k zachycení potu stékajícímu po holé lebce bikera, kryje před dotěrným hmyzem, udržuje stálou teplotu řepy, dělá i jinak škaredého bikera krásným, dá se měnit i za jízdy, nepráší se na řepu, zabrání drobným oděrkům, odráží větve atd.. atd..
Blembák konkuruje pouze odolnosti proti drobným nárazům, protože kamión jím nezastavíš, strom ti stejně neuhne při 40km při sjezdu a dopadneš jak s kamiónem, pot ti stéká po ksiftíku, na řepě se tvoří větrné víry a průvan čímž hloupneš, hmyz se ti rozmázne přímo o řepu a prach máš všude!
Sečteno a podtrženo- šátek je nejlepší volba moderního a nebojácného bajkera..
neprodáváš náhodou šátky pro sportovce, Pepoprofesoredemagogie? :-)
No pozor! To není vůbec špatný nápad.. :)
OK mám jednu specializovanou firmu na prodej šátků spojenou samozřejmě s výrobnou a zkušebnou.. Teď momentálně hledám dobrovolníky k testování pohlcení energie při nárazu! V praxi je to tak, že tě vyhodím z auta cca. v 80tce a pak se sleduje poškození šátku. Co se tebe týče tak tímto je tvoje práce zkončena a můžeš jít :) domů.. Honorář ti dojde naší rychlou českou poštou :) Nutno uvést i adresu pozůstalích, aby se vědělo kam to poslat, pokud by jsi náraz nepřežil..
Tak má někdo zájem???
Coze? Neprezil? I v satku? No jo, jsou to jen prototypy :(
šátky nosí akorát babičky:)
no vidíš jak jsou ovdážný! Jó stará generace byla nezničitelná! :) A to při jejich stabilitě by měly nosit spíš ty blembáky..
no vidíš, konečně jsi to pochopil, zaměř se na ně, to je jediná roztoucí část trhu. a ta budoucnost…
Ahoj,
přemýšlím nad ne-vázací čelenkou od Moiry. Nebo by byla proti záplavě potu z čela lepší nějaká ultralight čepice či šátek ? Ale u šátku nebo vázací čelenky mám obavu, aby nebyl problém ten uzel vzadu ( helma Fox Flux ).
vozil jsem vázací čelenky, přešel jsem na šátky Buff a spokojenost. dá se nasadit bez uzlu vzadu a pot odvádí dobře. horko mi v tom není :)
Tenhle ?
jo
skořepinu nenosím, šátek taky ne.. a jo já vlastně nemám ani to kolo :)
jsem si říkal, že jsem dlouho nikoho v šátku nepotkal a přitom se to dřív vozilo a ono je to deset let starý vlákno :D jinak já vozím čepičky
bez čepičky je to za 500
:D
Slušná archeologie :) cervenyho trpaslíka jsem dodnes neviděl. :)