Ahoj BIKEŘi !!
Nevíte jestli nějaká firma vyrábí ROVNA CARBON řídítka o šíři tak 640mm ?? A kde by se dali sehnat ??
díky JiRKa
Ahoj BIKEŘi !!
Nevíte jestli nějaká firma vyrábí ROVNA CARBON řídítka o šíři tak 640mm ?? A kde by se dali sehnat ??
díky JiRKa
levny jsou BBB, ty maj asi vsude snad take Amoeba a jinej shit siri neznam zda se mi, ze takhle siroka budou k sehnani jen tezko
mam race face next xc ale bohuzel maj 580 mm fsa k force maji 600 mm
BBB maj fakt vsude. Docela Ti je doporucuju jsem s nima spokojenej. P.
Ty BBB jsou karbon, nebo alu potazenej karbonem ?
Takze alu potazenej karbonem.
to není alu potažený karbonek tam sou jen alu koncovky na rohy
Cituju:
Technologie RTM:Spojením karbonového vlákna a slitiny 2014 dostaneme dokonalou smžs pevnosti,tuhosti,lehké váhy a odolnosti.Ochrání vaše ídítka p ed zlomením pod tlakem.
Ale jak je to mysleno, nevim. To s temi koncovkami jsem v ruce mel, a cisty karbon to nebyl.
To tvrdej vsichni prodavaci, ale je to jen potazenej hlinik, stejne jako ty amoeby nebo 109g od Pellsu. Vzdyt je to uplne jinak upleteny nez carbon a sou taky lehci nez carbon…
BBB je shit jo?
Pells dělá nejširší karbonový 600mm ale zas maj dobrý ceny.
syntace . u nas prodava Subito.
Obavam se ze takhle dlouhy se nedelaj. Ale i kdyby jsi nejake sehnal ja bych mel docela obavu o jejich dostatecnou pevnosti. Byt tebou tak radeji volim kompromis a to vlastovky s nizkym pruhybem.
Delaj:
AiAx (2004–07–01 19:54:35)
> > široká rovná řidítka
Komponenty Jen pro uplnost (ja uz jsem si poridil vlastovky a salsa se k nam
stejne asi nevozi): www.salsacycles.com/…dlebars.html
A delaji dokonce 660mm karbon!PRO MOTO™ CARBON FLAT BAR 660mm width with
graduated ends for easy trimming 5° bend, 25.4mm clamp Carbon weave finish with
CrystalCote™ Approx. 125 grams
www.salsacycles.com/…dlebars.html a sehnat by se daly v Nemecku v e-shopech
Nojo Salsa, to ja moc rad, ty meli snad prvni MTB predstavce, sama ocel, majitel takovej brejlatej a sympatickej dlohovlasej typek , myslim Ross se jmenuje, jednou jsem s nim i mluvil, skoda, ze to k anm nikdo nevozi, jedna z mala kultovek, co se drzi, bral bych od nich alespon hrnek:))))
nejake karbonove riaditka zn. eleven som videl u sirera. www.xcr.cz
Já bych se těch Amoeba nebál, jezdí s nimi hodně lidí a neslyšel jsem o problému. Mají 620 mm a 170 g.
Asi pudu do tech AMOBA → 620mm uz je dobrej rozmer. Sice to neni mích 640, ale aspon neco. Este sem ted zacal premyslet o tech vlastovkach s malim pruhybem. Ale nechci se vzdat rohu. Je tu nekdo kdo presel z rovnych na vlastovky ? Jak moc velky je to rozdil ? Jak dlouho ste si zvykali ? diky JiRKa
Nevite nekdo za kolik by se dali sehnat ty carbon riditka " SALSA PRO MOTO™
CARBON FLAT BAR "?
Ja nemecky neumi ani slovo a hledat na nemeckym vebu by pro me bolo
utrpeni…
diky
Mám stejný požadavky. Když jsou karbonový řidítka dlouhý, tak zas nemaj na koncích výztuhy na rohy, nebo to jsou zas šílený vlaštovky. Taky sháním, kde se dá.