• cybernovi

Zdar, chci se zeptat jestli jsou ňáky cross-countristi z okolí Jindř.Hradce, protože já za celý rok nikdy nikoho nepotkám:/

0 0
    • Meesha  

Zrovna ted ja! Jestli ti neco rika Novosedly nad Nezarkou.

0 0
      • cybernovi  

no jistě že:) … potřeboval bych náky good cestičky, protože v okolí JH znám každý strom. A potkáváš někdy náký bikery?

0 0
        • Meesha  

Tak to toho tady asi moc nenejdes… Samy asfaltky obcas nejaka polnacka a vsechno na rovine. Bikeru moc ne, spis samy cykloturisti. Jediny slusnejsi bikovani je okolo Landstejna a dal, ale to uz je pro me moc daleko.

0 0
          • cybernovi  

hm, to jsem přesně nechtěl slyšet:) jj, Landštejn, modrá turistická z Nov. Bystřice, tam je nejlepší sjezd z okresu Jh…:) Hm, blbý, neni kam jezdit a 18 mi bude za mesíc, takže ject nekam autem to je taky pasé:/

0 0
            • Meesha  

No, me az 26.zari… :-) Asi pred 14 dny me tata hodil na landstejn autem a udelali sem tam takovy kolecko. Odsud to mam tam a zpatky 108km.

0 0
              • cybernovi  

wow, cross-country pod 18 let! to čumim, já myslel že všichni ,,mladí" jezdí jen na 20" nesmyslech:) jo já o víkendu jsem projel rakousko(103km) a tam je to snad ještě horší než tady!

0 0
                • Meesha  

Prejizdel si pres prechod nebo jen tak v lese. Mam tu totiz i pas a uvazoval sem, ze se tam juknu.

0 0
                  • cybernovi  

na co pas, stačí občanka, rakušáky pozdravíš ,,Grís got" a jedeš dál:) Mimochodem, kdo te sponzoruje? protože rodiče mi nedaj ani korunu a já ty opravy nemůžu finančně utáhnout:/

0 0
                    • Meesha  

No, me sponzorujou rodice… Ale jenom pokud sem hodnej a neni to moc drahy :-)

0 0
                      • cybernovi  

mrcho:) Když jsem jim řekl že po 3000km je třeba novej řetěz, tak mě seřvali že si nevážím kola, takže ted už mlčim a cpu do toho každou korunu, ale takhle na kotouče nevydělám:-/ ...... czus

0 0
                        • Meesha  

3000km??? To budou nadseny, ze k tomu retezu budes potrebovat este novou kazetu a prevodniky! :-)

0 0
                          • cybernovi  

asi tak, prostě to nechápou… řeknou že jejich esce maj řetěz 30 let a že ho ještě neměli… prostě na pest:)

0 0
                            • Meesha  

Hmm, tak to ti nezavidim… Dej mi nejakej tip ne dobrej trejl okolo JH? Pojedes 28.8. v Malikove?

0 0
                              • cybernovi  

rozhodne zkus po ,,zelený turisticky" z Lodhéřova dál… vystoupáš na good kopec a pak je pěknej sjezdík… jinak pěkný po taky je po ,,žlutý turistický" z JH do Stráže nad Nežárkou… 28.8? jestli do tý doby koupim řetez, kazetu a přesmykač tak na 100% … nepíšou o tom na netu kudy to vede, zápisný apod.?

0 0
                                • Meesha  

po ty zluty to znam. Dneska sem lital v Hradci nahore v parku. Fakt nejlepsi!

0 0
                                  • cybernovi  

jojo, tam lítám denně a už se tam do mě párkrát zakousl pes (asi se mu nelíbilo když jsem ho džapnul) tak pozor:)

0 0
                  • Volf  

Hele děcka / jste ve věku mý dcery / musíte přez přechod. Jsme zatím jen členové EU. Až podepíšene Schengenskou dohodu, teprve pak můžeš přez zelenoh hranici. Ale stačí ti občanka už teď.

0 0
                    • cybernovi  

za věk člověk nemůže… Můžeš přez hranice kdekoli, ale nesmí tě chytit:)) … ale pohoda, jednou mě ze srandy nechtěli češi pustit (prý mám sjetý pláště:))

0 0
                    • cabbage  

hele dědo/ses ve veku meho dedy/ :-))))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.