Zdar, chci se zeptat jestli jsou ňáky cross-countristi z okolí Jindř.Hradce, protože já za celý rok nikdy nikoho nepotkám:/
Zdar, chci se zeptat jestli jsou ňáky cross-countristi z okolí Jindř.Hradce, protože já za celý rok nikdy nikoho nepotkám:/
Zrovna ted ja! Jestli ti neco rika Novosedly nad Nezarkou.
no jistě že:) … potřeboval bych náky good cestičky, protože v okolí JH znám každý strom. A potkáváš někdy náký bikery?
Tak to toho tady asi moc nenejdes… Samy asfaltky obcas nejaka polnacka a vsechno na rovine. Bikeru moc ne, spis samy cykloturisti. Jediny slusnejsi bikovani je okolo Landstejna a dal, ale to uz je pro me moc daleko.
hm, to jsem přesně nechtěl slyšet:) jj, Landštejn, modrá turistická z Nov. Bystřice, tam je nejlepší sjezd z okresu Jh…:) Hm, blbý, neni kam jezdit a 18 mi bude za mesíc, takže ject nekam autem to je taky pasé:/
No, me az 26.zari… :-) Asi pred 14 dny me tata hodil na landstejn autem a udelali sem tam takovy kolecko. Odsud to mam tam a zpatky 108km.
wow, cross-country pod 18 let! to čumim, já myslel že všichni ,,mladí" jezdí jen na 20" nesmyslech:) jo já o víkendu jsem projel rakousko(103km) a tam je to snad ještě horší než tady!
Prejizdel si pres prechod nebo jen tak v lese. Mam tu totiz i pas a uvazoval sem, ze se tam juknu.
na co pas, stačí občanka, rakušáky pozdravíš ,,Grís got" a jedeš dál:) Mimochodem, kdo te sponzoruje? protože rodiče mi nedaj ani korunu a já ty opravy nemůžu finančně utáhnout:/
No, me sponzorujou rodice… Ale jenom pokud sem hodnej a neni to moc drahy :-)
mrcho:) Když jsem jim řekl že po 3000km je třeba novej řetěz, tak mě seřvali že si nevážím kola, takže ted už mlčim a cpu do toho každou korunu, ale takhle na kotouče nevydělám:-/ ...... czus
3000km??? To budou nadseny, ze k tomu retezu budes potrebovat este novou kazetu a prevodniky! :-)
asi tak, prostě to nechápou… řeknou že jejich esce maj řetěz 30 let a že ho ještě neměli… prostě na pest:)
Hmm, tak to ti nezavidim… Dej mi nejakej tip ne dobrej trejl okolo JH? Pojedes 28.8. v Malikove?
rozhodne zkus po ,,zelený turisticky" z Lodhéřova dál… vystoupáš na good kopec a pak je pěknej sjezdík… jinak pěkný po taky je po ,,žlutý turistický" z JH do Stráže nad Nežárkou… 28.8? jestli do tý doby koupim řetez, kazetu a přesmykač tak na 100% … nepíšou o tom na netu kudy to vede, zápisný apod.?
po ty zluty to znam. Dneska sem lital v Hradci nahore v parku. Fakt nejlepsi!
jojo, tam lítám denně a už se tam do mě párkrát zakousl pes (asi se mu nelíbilo když jsem ho džapnul) tak pozor:)
Hele děcka / jste ve věku mý dcery / musíte přez přechod. Jsme zatím jen členové EU. Až podepíšene Schengenskou dohodu, teprve pak můžeš přez zelenoh hranici. Ale stačí ti občanka už teď.
za věk člověk nemůže… Můžeš přez hranice kdekoli, ale nesmí tě chytit:)) … ale pohoda, jednou mě ze srandy nechtěli češi pustit (prý mám sjetý pláště:))
hele dědo/ses ve veku meho dedy/ :-))))))