• websky.cz

je lepsi mit zdvih 100 nebo 120 na predni vidli? na HT

0 0
    • Pá-dlista1  

Jak na co.

0 0
        Výběr z produktů
        GT Avalanche 27,5 microSHIFT kolo, sport blue Skladem 2 ks

Akce -41% GT Avalanche 27,5 microSHIFT kolo, sport blue

13 899 Kč -41% MOC 23 599 Kč

Lapierre XR 5.9 29 kolo, zelené Skladem 1 kus

-9% Lapierre XR 5.9 29 kolo, zelené

86 399 Kč -9% MOC 107 999 Kč

Orbea OIZ M10 29 kolo, powder black/black Skladem 1 kus

-12% Orbea OIZ M10 29 kolo, powder black/black

od 126 999 Kč -12% MOC 144 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
      • websky.cz  

uz jsem si to nasel na netu

0 0
        • aku  

soupni sem linky.

0 0
          • websky.cz  

hledej smudlo :) http://google.com me tu taky nidko temer na zadnej dotaz neodpovida

0 0
            •  

mozna to jen chce zeptat se trochu lip ;-)

0 0
            • Pá-dlista1  

Ale debatuje se tu porad :) v tom je krasa bike-fora.

0 0
            • vlty  

se divíš? musíš trošku u pokládání těch dotazů přemýšlet…

0 0
              • websky.cz  

priklad kdyz bych znal aspon zkratky co se pouzivaji u fullu tak je dam vyhledat takhle jsem se zeptal at mi nekdo napise aspon zakaldy, zbytek sjem si nasel

kdyz mi nekdo napsie, ze mam zkusit hledat LRS, FSR, i-drive atd, tak mi to dost pomuze

nejsou tu jen sami guruove, ale i bajkeri zacatecnici

0 0
                • vlty  

nic ve zlym, tady ty LRS a FSR a nevím co taky negómu, sem to myslel na to co je lepší, jestli 100 nebo 120. ale abych odpověděl, tak nejlepší je 105 :)

0 0
                  • websky.cz  

proste jsem myslel, ze je pochopitelny, ze chci vedet nejaky zakladni rozdeleni

0 0
            • aku  

aha tak to jo. zajimalo by me jestli si deckam pujcoval svoje hracky nebo sis je taky syslil

0 0
                • lubos  

Tam rikaj, ze turistum staci zdvih od 4 do 9cm. Kovari, kde ses, rekni k tomu neco :)

0 0
                  • Pá-dlista1  

Ocividne ano, kdyz se chudacek musi kodrcat na LRS, coz neni zrovna nejvhodnejsi kolo na turistiku.

0 0
                  • kovar  

ále, byl jsem v nemocnici, a stejně bych k tomu nemohl nic ríct, nebo? jsem měl (vlastně furt mám) zašitou hubu.

0 0
                • aku  

diky

0 0
                  • pitelboy  

Ja chcu MARZOCCHI SUPER MONSTER. SIce ma 6,6kg a 40mm vnitrni nohy a jen 300mm zdvihu, ale presto ho chci !!!!!§

0 0
                    • wroum  

je to nejvetsi dira na jaky sem kdy jel. kdybys prejel psa tak to ani nepoznas.

na co by sis to chtel dat?

0 0
                      • ddd - andy  

Ja bych to dal na silnicku!!! Videl sem takhle nekde nafocenyho Fondriesta (klasika silnice, rodla, Dura ace, ksiria a k tomu MONSTERa.. a vypadalo to … :-))

0 0
                        • wroum  

taky sem videl na netu HT se super monstrem, neco mi bylo na tom dost divny a pak sem se docet ze autor je grafik v Milane a bavi ho photoshop…

neni moc seriovych ramu na ktery se to da dat bez nasledku. kamos kvuli supermonstru musel premluvit Bartosze aby mu na to uvaril special dragstera s 265mm vzadu. vysledek? husta superkravina – 300/265, cca 25 kg, motokrosovy rodla rental 800mm…

0 0
                          • Pá-dlista1  

Ale jak mu to najednou jezdi a ani nemusi zvednout zadek :) Videl jsem Supermonstra na pevnaku Evil a singlespeed!!!

0 0
                            • wroum  

dal si na tom 65km vylet s rostenkou v jizerkach. sam sem byl prekvapenej jak to jede – vypada to mnohem tezkopadnejc nez to je. Suprmonstra na Evilu a single sem myslim taky videl – takovy cerny stranky prevazne o HT na „drsny pouziti“.

0 0
                          •  

hmm nebylo to rb bily a nebylo na mtb.netbox? protože to byla totální magořina, v diskuzi se psalo ,že stejně ohl šavle při čpdh a prej mu nikdo neřek jinak než Bedr :))

0 0
                            • wroum  

savle neohnul, jenom vzal sutrem o vnitrni nohu a tu zkurvil (pri drzce), jinak to rb je „brutal finish“. nevim o tom ze by mu nekdo nekdy rek bedr a ani bendr.

0 0
                              • ddd - andy  

Zmineny kres byl tusim loni ve Spindlu a bender se mu rika za jeho zady…

0 0
                                • wroum  

kres byl opravdu ve spindlu :-) nevim jak se mu rika za jeho zady. ja mu rikam Pol nebo spis Pyčo.

0 0
    • Tomcat  

Otazka je špatně položená ,ale:

• záleží na co
      • systém
      • reálná funkčnost
      0 0
    • o.ndra3  

Asi dost záleží na geometrii rámu. Mám sice fulla, ale s 90 mm, takže vozím Psylo na 100–110. Při 120 a více, je vidlice příliš položená a paradoxně je potom méně citlivá na malé nerovnosti. Ve těžším terénu pak mám pocit, že se mi přední kolo vznáší nad zemí, protože to moc žehlí.

0 0
      • pitelboy  

Toho super monstra bych si dal na FREE ram s 250mm vzadu. Ted sem nekde videl dost hustej, ale nevim jak se menuje. A nebo na normalni FR ram se 200mm back.

0 0
        • pitelboy  

Koukněte uplně dolu na http://unrealcycles.com/…llery-44.htm

a tady je to HT s SUPER MONSTREM 300mm… http://unrealcycles.com/…llery-40.htm

fakt husty kolesa…

0 0
          • wroum  

to neni super monster. to jediny dvoubrejlo co tam je je starej „dzejar“

0 0
          • wroum  

uz sem to komplet projel asi 3X a nevidel sem ani jednoho supermonstra jen samy monstry. mozna sem slepej… :-)

0 0
            • pitelboy  

Aha tak to teda prej neni supermonstr, ale ĎŽejár. Ale taky to má 300mm !!?!!

0 0
              • wroum  

jr.t. mel driv 150 (i 130)

:-)
                ted 170. nikdy nemel vic.

0 0
                • pitelboy  

Ja newim, ale ted ma tusim 170mm, ale to co je na tom kole ma 99% 300mm zdvihu. MOžná to neni SUPER-obluda " ale je to prasecký…

0 0
                  • wroum  

pochybuju ze to ma 300. ale i kdyby to melo tech 170 tak je to na HT solidni pakarna :-)

jinak nevim o tom ze by existovala jina vidle se 300mm nez super monster. a monster (a supermonster) se daj poznat na prvni pohled a tohle to fakt neni.

0 0
                    • pitelboy  

Asi mas pravdu a lepsi zrak. Ale stejne se mi zda ze ta vidla ma hodne moc mm !!

0 0
                      • wroum  

otazka je kolik chodi a ne kolik vycuhuje. jinak tam sou asi nejhustsi HT co sem zahlid.

muj favorit: http://unrealcycles.com/…llery-01.htm uplne dole – skutecny monstrum :-)

0 0
                        • pitelboy  

mas recht, takle husty HT sem nikde newidelo… a na tom kole dole co je to za vidlu? že by šiwrrrr ??!!

0 0
                          • wroum  

ne shiver to neni – myslim ze to bude neco co se k nam vubec nevozi. v americe je relativne dost firem vyrabejici husty veci v malejch seriich urcenejch vyhradne pro domaci trh.

0 0
                          •  

ale na motorku :)

0 0
                      •  

hele fakt promin ale do veci kerejm nerozumi se nepletu, ja se napr vubec nepeltu do silnicarskych veci a obcas i do tech mtb :) jak bylo receno zadnej supermosnter tam neni http://www.marzocchi.com/…-black-w.jpg

& starsi bracha http://www.marzocchi.com/…ster-w_1.jpg

0 0
                        • wroum  

:-) akorat supermonster je spis „mladsi ale vetsi bracha“ – muj bracha je taky o hlavu vetsi ale pritom o 8 let mladsi :-)

0 0
                          •  

beru to modelove, prvni je 2004, dalsi 2003 ;)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.