Prosim poradte a doporucte, chci nejakou vidli na xc, tak do osmi tisic, a nemam moc cas prochazet recenze a testy. Proste jenom jezdim. Spis aby nebylla taky moc narocna na udrzbu a tak. Diky moc vsem.
Prosim poradte a doporucte, chci nejakou vidli na xc, tak do osmi tisic, a nemam moc cas prochazet recenze a testy. Proste jenom jezdim. Spis aby nebylla taky moc narocna na udrzbu a tak. Diky moc vsem.
Tak asi jedine Marzocchi MX Comp, pripadne s ETA. viz. treba http://www.bikestore.cz/
Omlouvam se za laicky dotaz, ale co je ETA? :-)))
pro laika.nahoře jedné nohy je páčka když ji přepneš vidle se zaboří, tak že zůstane asi 3cm zvihu a tak zůsta.dobré na výjezd do kopce.Jenom ty 3cm teda skoro nepruží.Co jsem zkoušel tak na těch 3 cm byla jako kamen.
Když jsi nakousl to Mx Comp, myslíš že je lepší na pohodové ježdění koupit Comp Air nebo si připlatit za Coil? Kolik cca stojí přestavba air na coil?
na žehlení drobných nerovností je 100% lepší si připlatit na coil verzi.Ovšem samozřejmě s pružinami odpovídajícími Tvoji váze.
… a kdybych se rozhodl dat do te vidle tak o dva litry vic, co by bylo k sehnani?
mrkni do vyhledávání
na bikestore maj i Manitou Black Elite 2003 100/120mm olej/pružina s TPC za 9390,–
jo di do manitua, na xc pohoda, nejsou nak tvrdy a zehlej dobre
Já bych šel do Duka s U-Turnem na netu stojí okolo osmy tisíc. Ve Velu byl dlouhodobý test Duke měl nejlepší tuhost, a nejlepší těsnění.
Ja taky, je to asi nejlepsi. Marzocchi je tezka, Skareb Comp se mi nejak nezda a pak uz snad jedine Suntour… :)
kde jsi videl to duka s U-turn za 8000? dik
Maj ho na koloshopu ,akorát sem se seknul je za 8688,–
na AKCEBIKE.cz maj ted MARZOCCHI MX COMP ETA 105mm za 7600kc…
doufám, že se to nedozví.Já se zeptal, jestli by mi nedali slevu a dali na 8400.Aspoň něco.
Protoze byl jezdeny s veckama
Ticho! Všechny vás zabiju!