Nabízím již zaplacené startovné na Jesenický Continental Maraton – 21.8.2004. Jsem přihlášen do kategorie A, na 95km tra?. A mám hnisavou angínu.. :-( Pište na karaya@email.cz
Nabízím již zaplacené startovné na Jesenický Continental Maraton – 21.8.2004. Jsem přihlášen do kategorie A, na 95km tra?. A mám hnisavou angínu.. :-( Pište na karaya@email.cz
Myslis tim JESENÍKY Tour?? Jestli jo tak tam jsou podle propozic pouze tratě 125 a 203km.
Mýslím tím Jesenický Continental Bike Maraton, viz bike-akce, upoutávka vlevo pod reklamou na Tinkuv shop.. Pro jistotu ještě web – http://www.goczech.cz/jeseniky04/
Aha, já jsem myslel JESENíKY Tour, silniční závod který je také ve stejný den.
To fakt nikdo nechcete zadarmo startovat na maratonu??? Je v tom i tricko a nejaky dalsi blbosti…
tož já bych to možná zkusil.V pátek mám ještě teda zkoušku na VŠB-TU.Problém by u mě byl asi ten, že letos jsem začal pracovat a studovat zároveň, tak na kolo moc času nezbývalo.Nevíte za jaký čas to tak přibližně závodníci ujedou?Já závodil naposledy před 8–9 lety tak by to bylo asi spíše tak na zkoušku.
tak bohužel nemohu, nebudu mít na sobotu auto, takže se tam nemám jak dopravit.
Chtěl jsem jet tu 65, ale již dříve jsem to stornoval. Tra? byla nějaká nepřehledná. Byli jsem tam před dvěma týdy si to projet, a nějak jsme zabloudili. Kamarád to jede, já jedu nezávodně s ním, udělám si výšlap na Praděd
já bych celkem jel; psal sem ti mail.takže když tak napiš co a jak