Jaký ráfky na freeride ježdění? Vzhledem k cena / výkon mám vyhlídnuto Sun Single Track Disc nebo Mavic XM321…
Jaký ráfky na freeride ježdění? Vzhledem k cena / výkon mám vyhlídnuto Sun Single Track Disc nebo Mavic XM321…
alex dm24 tiez nie su zle… a hlavne nestoja skoro nic…
Nebo třeba Remerx Jumbo. Jsem s něma spokojen, vydrží a hlavně ta cena :o))
osobne sem si vzdycky chtel koupit single tracky. nakonec sem si sel pro single tracky a odnes sem si intens mag 30 DH. 100% spokojenost.
DM 24 – sou levny ale taky to neni zadnej zazrak Vuelty – relativne levny ale sou dost mekky a moc toho nevydrzej.
osobne bych vzal sunn, ale s tim mavicem to bude asi nastejno.
remerx jumbo a DM24 levny pohodovy rafky. Vuelta exculiber DH o neco drazzsi nez DM24 a dobry rafek. Sun Rimsy sou skvely ale drahy. Ty intensy sou taky super. Ja osobne nez mavica tak sun rims.Vozim sun rimsy a max spokojenost (ale ta cena :-( )
Intense = Sunrims Double Track Ja bych Jumbo s DM24 vubec nesrovnaval, ale zkusenost s nejnovejsima Jumbama uz nemam, protoze u me pozbyly duvery. Vozim DM24 a za ty prachy super. Vyhlednuto mam Sunrims Double Track, az se budu chtit rozsoupnout.
rafky su spotrebny material… nie je to nic pekne pozerat sa na vajcoidny double track, pripadne otvoreny double wide… na zadne koleso by som nedal rafik drahsi ako 700sk:-)
Nevite nekdo kde ty dm24 ve 26" sezenu v praze
Tak jsem zvolil kvuli cene ty DM24 a doufam ze to byla dobra volba. Maj je napr. v BikeLive na pankraci…
Nevíte neěkdo šířku těch single tracku?
na MTBR.com mozna neco vystouras nebo sunrims.com nebo tak neco zkus hledat
na sunrims.com maj prehled vsech rafku ale ty rozmery, ktery jsou vedle fotky rafku jako jpeg tak nejdou precist ani po zvetseni…
Single track je fakt spatny, to je lepsi DM24. Jinak nejlepe :) Double track (vozim vzadu na pevnaku a zatim spokojenost a to dostava kotel)
no vidis a ja singletrack mam a nestezuju si…
Moc to setris:) Sem te snad nevidel poradne jezdit. Navic mas vzadu o 200mm vetsi zdvih nez Mox.