Uvažuji koupit MTB v ceně do 15000.- a vybral jsem siGT Avalanche 1,0 nebo Trek 4500. Můžete mi prosím někdo poradit zda je volba dobrá popř. doporučit jiný typ. Mám 185 cm a asi 85 kg. Díky.
Uvažuji koupit MTB v ceně do 15000.- a vybral jsem siGT Avalanche 1,0 nebo Trek 4500. Můžete mi prosím někdo poradit zda je volba dobrá popř. doporučit jiný typ. Mám 185 cm a asi 85 kg. Díky.
Popř. co si myslíte o Superioru.
Zkus si to vyhledat ve starsich prispevkach, tohle se tady resilo nejmin 10× .
Trek a GT jsou opravdu velky kola, tak si dej bacha aby ti to sedelo, urcite se na to posad, ja si na tech kolech pripadam jak na motorce…nemam zkusenost, ale asi to bude na ukor obratnosti. jinak jak rika muj kamos – vybirej podle toho jak se ti na nem sedi a pak hlavne podle toho jak se ti libi na oko, pak z toho budes mit radost, jinak je vsechno stejny.
Ja jsem si poridil Schwinn Mesa GSD a jsem velice spokojen, sice to ma jen acera-alivio a vidli Suntour XCP 75. Je to fakt parada, na mi jezdeni to bohate staci
Nema Mesa damskou geometrii? Vim ze je jedno jakou to me geometrii de mi ciste jenom o urceni udavane vyrobcem