Klape mi pravej naslap.Pokazde, kdyz slapnu(pusobim silou smerem dolu), tak se ozve klapnuti. Ty SPD jsem namontoval nedavno, nevim, co muze byt za problem…Poradili byste,prosim?
Klape mi pravej naslap.Pokazde, kdyz slapnu(pusobim silou smerem dolu), tak se ozve klapnuti. Ty SPD jsem namontoval nedavno, nevim, co muze byt za problem…Poradili byste,prosim?
Opravdu vas nenapada, jak by se to dalo vyresit? Diky moc za jakoukoliv radu.
Mne levej. A jenom u M520. Mam tez M540ky a tam to nedela.
tak to zkus obsroubovat a znouva poradne zasroubovat… znas ten vtip jak jede nekdo a jeste nekdo a informatik autem, ne? :)))
ten vtip by mě zajímal
OT: Technik, obchodník a programátor spolu jedou autem, když autu náhle přestane běžet motor a zastaví. Technik navrhuje: „Co kdybychom zkusili otevřít kapotu a podívali se na to, kde je závada?“ Obchodník navrhuje: „Co kdybychom zkusili jít každý jiným směrem najít telefon a zavolat autoservis“ Programátor navrhuje: „Co kdybychom zkusili vystoupit a nastoupit?“
Jo…ten je dobrej :o))…akorat ze tady by to mohlo i fungovat :o)
Tak ten vtip bych taky rad slysel:-)
jo a urcite to zkusim.diky moc
hej mam je asi mesic a uz mne to dela taky ale levej,dost me to psyschicky depta.nevite nekdo cop s tim?klepe to myslim v tom mechanismu zamku a ne u osy v klice…
Mam taky takovej pocit, uvidim, jestli pomuze to povoleni a dotazeni…
mne tiez pomohlo ked som ich dal dole a na zavit striekol strosku silikonu .. odwtedy uplna pohoda :)