zdravím, jakej je rozdíl mezi brzdama M446 a M505 … na kole Carve Exp. mají být M505 ale jsou tam M446 .. díky
zdravím, jakej je rozdíl mezi brzdama M446 a M505 … na kole Carve Exp. mají být M505 ale jsou tam M446 .. díky
nikdo nic?
A to M446 je napsané na třmenu že? Budou to páky M505 (http://brzdy.heureka.cz/shimano-m505/) a třmeny M446. Tahle kombinace se na sériových kolech dost používala.
to si právě myslím že to tak bude … ale jakej je mezi těma brzdama rozdíl?
co jaký je rozdíl boha?:-D prostě br-m445 jsou brzdy které patří k alivku a 505 je kombinace 595 deore páky bez možnosti nastavení vzdálenosti páky od řidítek bez nářadí (je tam klasikcý imbus) a k tomu br-m446 třmen stejný jako je u těch neofiko alivek.
Zdarec mám problém z páčkama BL-M505, po včerejší vyjíždce a pádu, v jedné páčce mi vypadl stavěcí šroub chodu páky na kterém je z druhé strany kloub, který se dotyká toho olejového pístku, nebo jak to nazvat.A věc se má tak že musím asi nějak vytlouct horizontální čep páčky abych se mohl k tomu dostat, nasadit kloub na „pístek“, podložku a aretovací podložku.Nějaký napad z ktré strany do toho tlouct :D z vrchu nebo ze spodu, jde to vůbec vytlouct?V žádne tech.spec. od shimana jsem nenašel podrobný nákrej jak je vlastně komplet pačka poskládaná.