Nevíte kde mají v Praze a okolí WTB MotoRaptor v rozměru 2,2"? zatím jsem potkal jen 2,4". Díky.
Nevíte kde mají v Praze a okolí WTB MotoRaptor v rozměru 2,2"? zatím jsem potkal jen 2,4". Díky.
Nestačí 2,1" ? http://eshop.bikezone.cz/index.php?…
Anebo jeste levnejsi www.volny.cz/…l_04/wtb.htm je cena aktualni, staci zavolat. Delaji vubec 2.2? Myslim, ze jsem videl jen 2.1(2.14) a 2.4
Na webu wtb.com rozmer 2,24" maji. Snad to neni nejaka blbost, abych neshanel neco, co neexistuje :-)
No když je to na WTB netu, tak to blbost není. Mně spíš jde o to, že nevím kde je sehnat.
přesně 2,24",GMS 52/54, 595g
Hm, poté co jsem pro nezájem ze strany akcebike.cz zrušil objednávku, jsem ho včera koupil ve Zlíně –370kč, rozměr 2,14 Včera jsem jej poprvé jel, a docela dobré.Uvidím v sobotu v Jeseníkách.
nemají tam i WTM MR Race 2,24 ve folding verzi ?
Prosím tě, kolik je skutečná šířka pláště přes vzorek/přes boky. Výrobce uvádí pro 2,14" 52/49 mm. Potřeboval bych šířku tak 55 mm, proto jsem sháněl tu 2,24". Na akcebike maj jen 2,4". Nevíte někdo, kdo je dovozce pro ČR?
Měřil jsem ten 2,14" (su na kole fpráci) Takže šuplérou šířka přes vzorek 52mm, poze boky pláště 49mm. Mám docela úzký ráfek.
a jak jsi ted zjistil i plast :))
Promluvil skutečný génius… :o)
No, ně je to celkem fuk. Pro mě je to „cestovnější“ alternativa k Z-Maxovi
Ja ti to vubec neberu. Se hned necerti. Jen me vzdycky zajimalo z kteryho rukavu tahaji vyrobci plastu ty cisla v palcich :)
Náhodou WTB uvádí docela reálná čísla. Nemyslím tím v palcích ale ten jejich GMS rozměr celkem sedí.
Tak jsem se dozvedel, ze se motoraptor rozmer 2,24" do CR nevozi. Grrrrrrr. Nemate nejaky typ na podobny plast, rozmer tak 2,25"?