Podarilo se mi rozstrelit predni rafek tohoto kolecka. Ma nekdo zkusenost s opravou. Zajimalo by me, jestli je to Mavic vubec dela a kolik by to priblizne stalo
Podarilo se mi rozstrelit predni rafek tohoto kolecka. Ma nekdo zkusenost s opravou. Zajimalo by me, jestli je to Mavic vubec dela a kolik by to priblizne stalo
Prej sou unas se servisem velky problemy… Hodne stesti… dovozce je Kastar http://www.kastar.cz
toho jsem se bal :(((( Budu do toho muset nechat zaplest nejaky jiny rafek.....
Zitra dodam fotky meho umu :))
Ja te nachci nejak strasit. Mavici sem nikdy nemel. ALe jednou se to resilo na starym BF a sehnat treba orech na nejaky silnicni kole byl fakt orisek a trvalo to silene dlouho…
nekdo z brna ted prodaval za patnactset cely predni kolo jety asi 3000.zkus si projit inzeraty tady a na ivelu kdyz ten rafek nesezenes,treba ho jeste ma.cau
Dik, mrknu na to
tady je foto, jak jsem sikovnej http://sweb.cz/gersa/Mavic.JPG
sikovnej kluk :-)
Nevypada to nejak moc hrozne takhle :) Jinak to vypada na normalni system. Kup si normalni rafek a mas to.
Normální ráfek bych tam nedával, protože za:
A sakra. Vida. Na to jsem zapomnel, ze je tam 24 dratu :(
Stane se…:o)
to by se dalo vyrovnat
Uplndě v pohodě, povol draty srovnej to a máš to, ale POZOR! Nevim co je na tom pravdy, ele Mavicy se musí utahovat víc než normá, teda aspoň jsem to někde slyšel.
Jo ale si moc šikovne, tohle se mi nepodařilo, ani za 8500 předsně z Mavic CrossRide Ceramic:-)
Ono to na te fotce opravdu nevypada, ale rafek je bouchly a je v haji. Uz jsem to konzultoval s kolegou, co plete kola na kseft. Rafek 890,– + prace Nejak to budu muset prezit :))
Tak to neni zas tak spatny.
Jo, ty penize preziju, ale v utery jedeme do Cortiny a bez predniho kola to neni ono. Jeste ze jsou hodni lidi jako je Pekacek a spol
No…zkus treba Obiko, jestli by ti nenavrtali spesl pocet der…nebo kup rafek bez der a navrtej si je tam sam :)…
asi to nebude nic levnýho, osobní expu nemám, ale drát do crossmaxů prý stojí přes 100kč a čekáš tak 3 měsíce + bez tenzometru to asi nezapleteš, tak nevim…
Ale to jsou crossmaxy. Tohle jsou obycejne draty myslim.
nebo si pro nej zaject do zahranici. u Stadlera v Regensburgu meli nahradnich rafku na Mavici celej stojan.. jo, ale nemaj to na e-shopu, zkusil bych jim napsat maila. reagujou rychle.
Tak Mavicy mam doma, cela tahle „sranda“ me vysla na 1500Kc. Tak muzu zas nekam zahucet