Ahoj,chtěl bych se zeptat,jakym způsobem se dostanu do dualu a vyměnil lanko aniž by na mě vyskočily nějaký pružinky,ozubený kolečka a bůhví co ještě:)Nerad bych si to hned první sezonu zmršil..díky moc!!
Ahoj,chtěl bych se zeptat,jakym způsobem se dostanu do dualu a vyměnil lanko aniž by na mě vyskočily nějaký pružinky,ozubený kolečka a bůhví co ještě:)Nerad bych si to hned první sezonu zmršil..díky moc!!
menil jsem to na XTR a predpokladam, ze je to stejny. Zespoda dualu jsou dva krizaky, povolujes ten, ktery je blize pace. Ten druhy nech na pokoji. Potom vysunes do strany spodni kryt dualu. Jeste si vzpominam, ze mi to dlouho neslo az jsem prisel na to, ze posun dualu musi byt v jedne z krajnich poloh, ted si nepamatuji ve ktere, ale to okamzite poznas. Az to otevres, tak konec lanka je v takove male kleci a chvilku mi dalo zabrat, nez jsem do klece dostal koncovku noveho lanka. Celkove jsem dost nesikovny a podarilo se, takze klidne do toho.
Díky moc!!No tom levym sou pantíky,tak tam se odšroubuje jen jeden ale ten na pesmykači se musí odmontovat celej těma křížákama.