Máte někdo tušení, co bude k vidění z biků na Sport Prague? Nikde jsem seznam vystavovatelů nenašel.
Máte někdo tušení, co bude k vidění z biků na Sport Prague? Nikde jsem seznam vystavovatelů nenašel.
Prej toho o bajkach ma byt jeste min nez na jare… no, takze tam nebude prekticky nic :(
asi je lepsie ist sa pozriet na Brnensku vystavu
AHoj Richi.. no jasne, na SportLIVE jdeme 100% a po ni do pivniho senku u 4 ruzi kde maji bajecny uzeny zebra a kolena opekane nad ohnem :)))
no fuj…to si říkáte profi sportovci..takovej hnus tučnej jest ?
Hnus tucnej je ovar.. ne peceny maso vyuzeny… to je symfonie, hlavne skombinovano s bajecne vychlazenou, vzduchem hnanou Plzni..ouuuuuuuuu
Ježíš holka klidni se, mě se sbíhaj sliny!!!
Na tom je nejhorsi, ze me taky, a za vychlazeny ppivecko bych ted dala COKOLIIIII…
asi si dam vylet k lednici.. :) Gcko po obede… mhmmm.. to muzu…
Udelej si vylet sem a dones jedno!!!
Prave ted jednim Geckem zapijim bagetu, tot je muj dnesni obed… ale kdyz zavzpominam na vcerejsek tak to byla svickova se sesti knedlickama a taky jedno pifecko, mnam :-)
Tohle neni fer… proste to NENI FEEER!!! My mame shefku nepijana a tak je striktne zakazano konzumovat alkac byt by to bylo jen pivecko :((
Ja jsem na civilce tak se tu nikoho neptam a i kdyz by rikali ze pifecko nesmim tak tak mi je to jedno a stejne je neposlechnu :-) V nejakejch slevarnach dostavaj delnici nizkoalkoholicke pivo, tak to zkus nejak tak uhrat :-)) Tim samozrejme nechci rict ze ses neco jako delnice, jen takova rada protoze tonouci se stebla chyta :-))