tak jak jsi dopadl v Kralovicích? A jak se ti líbila tra?? Já se nakonec urval ze spárů přítelkyně na dvě hodinky a jel na Hostivařský pedál a skončil bramborovou medailí grrrrr, doufám, že jsi byl lepší!
tak jak jsi dopadl v Kralovicích? A jak se ti líbila tra?? Já se nakonec urval ze spárů přítelkyně na dvě hodinky a jel na Hostivařský pedál a skončil bramborovou medailí grrrrr, doufám, že jsi byl lepší!
Caf, nejdriv drzka na 5.km pres nakyho kluka co predemnou spadl, to bylo ok, pak jsem se na 45.km neprijemne vysekal na polnim sjezdu, vomlaceny holene a praskla prilba na dvou mistech, nastesti nebyla vejpul tak jsem mohl pokracovat…Pak jsem radeji zmirnil a kontroloval 3. pozici az do cile, v M30 to stacilo na prvni :-)). (Abs. vyhral Lukes, 2. Lacina) No bylo pomerne malo lidi, pocasi uslo, trat byla docela rychla, ale s koreny (ty moc nemusim), malo stoupani (to zas muzu) jen 1600m/95km. Vadilo mi trochu znaceni, kde jsem vedel kam mam ject az na posedni chvili v krizovatce, no byl to prvni rocnik a organizatori meli zajem a snahu vse vychytat. Meli ale hodne bohatou tombolu, to jsem jeste nevidel asi 150 cen, dominivam se ze na kazdeho muselo neco zbit :-)) B.
PS: Jel to jeste nekdo?
err: tech hrubek!!:-( B.
ty jsi se nějak rozjel ne? co to jako zmanená kontroloval třetí pozici, to jako že na třetí už se jede pohoda, žádná dřina prostě turistika :-) jinak samozřejmě gratulace, se na tom Spyderu jezdí co, jen bychy na ty tlamy, mě by teda rozštíplá helma asi zastavila
Proste uz nezrychlujes:-), jsem si nechtel dat po treti na hubu, jo a te stiply helmy jsem si vsiml az v cili, holt v racu das kokos na hlavu (nobo helmu na kokos :-) ) kdyz je celej, a jedes dal… Taky gratuluju, jo nechces s nama ject tu Praskou50, jedu s klukama Marackovejma (Dejv, Tomas) v teamu, mozna nazev B-F team :-) TO all: Pripadne nekdo jiny?? B.
vůbec nevim jestli ji pojedu, kromě toho bych vám to jen kazil, vy jste chrti na druhou, mě bude stačit -když pojedu- tak do 60. místa a i na to já nadřu jak arab :-)
Vidíš a včera jsi nadával, že jsi nebyl na bedně :D.
:D:D:D:D:D
+1
slušná vykopávka :-)
:-D dobře ty :-)
ROFL :-D
vole :)
:-D
Taky jsem jela závody. Sice na silnici, ale jela a řekla bych, že s velmi dobrým průměrem, i když jsem se neumístila na žádný pozici. Chtěla jsem se zeptat (hlavně silničářů) jestli průměr 27,4km/h na 105km je na holku málo??? BTW, kdo nejel Nepoliskou 100vku, udělal chybu. Počasí bylo tak akorát na kolo a trasa dobrá jako vždy.
A to uz sem si zacal myslet, ze mam neco v nohach. Ach jo. Nekde na me strane se zrejme stala chyba, takze zpatky k rysovacimu prknu. Jaky byl profil trati?
profil trati??? Rovinka tak ±, pak u Libáně dokopec, kde mi všichni zdrhli, pak zase rovinka. Pak dokopec zkopec dokopec, rovinka a cílový dokopeček. Asi tak nějak. Celé po silnici a na silničním kole, které je cca o 1 kg težší než můj horák:o)
Ahoj, to te chvalim, uz se prekonat a uject to… Objektivne receno, ten prumer je relativni, zalezi na profilu, vetru, zda jedes v baliku atd… no ale jak rikam neni to spatny :-)) B