Prosím o radu uvažuji o koupi zadního kola a nevím jestli nemám vzít ráfek na bezdušovky.Jaké mají výhody a nevýhody a hlavně zkušenosti.mělo byto být na závodnější pojetí z jízdy
Prosím o radu uvažuji o koupi zadního kola a nevím jestli nemám vzít ráfek na bezdušovky.Jaké mají výhody a nevýhody a hlavně zkušenosti.mělo byto být na závodnější pojetí z jízdy
To by mě taky zajímalo..a ještě bych přidal otázku-když už kupovat bezduš. ráfek,stačil by tenhle-Mavic XM 117 Disc(nemáte někdo zkušenosti)??
jezdíte je teda někdo,by mě to zajímalo jak je to snima,protože co jsem viděl na závodech tak hodně lidí je vozí,a hlavně vyvaruje se procvaknuti
ano ja ich jazdim, co konkretne ta zaujima, lebo je to dost siroka tema
Hele, žádná výhra… jezdim je 3. rokem a až sjedu současný pláště, vracím ze zpátky ke klasice!
Jo a měl jsem Michelin Comp S (ty jsem dávno raději zahodil) a teď tam mam Hutchinson Python z./Scorpion p. Defektů jsem měl už dost, takže o větší odolnosti bych nemluvil.
…ano nedají se cvaknout.
loni jsem jezdil bezdusovy Michelin.Jizdni vlastnosti jsou zcela srovnatelene z klasikou. Bezdusak je vsak mnohem vic nachylny na defekt. Oprava defektu je pak v terenu slozitejsi, pokud to nenacpes nejakym SLIM.To jsem nezkousel , nebot pokusy u galusek dopadly spatne /totalne zalepene ventilky/.takze musis dat dusi, coz znamena pomerne slozitou manipulace s ventilkem a jeho demontazi.Pokud mas cas a dira neni velka, muzes plast zalepit zevnitr klasickou latou.Krome vzhledu nevim o zadne vyhode.