• krtek

Cau. Nedavno jsem videl jednoho chlapka na kole v takovej tej kukle jako na vyloupeni banky. Docela bych o tom uvazoval (o tej kukle, ne o vyloupeni banky), protoze jezdim na kole porad do prace i treba kdyz je –20 a mam problem ze mam uplne zmrzlej nos. Mate ji nekdo, jaky mate zkusenosti. Je nutno mit i otvor na pusu ? (predpokladam ze jinak by se tam srazela hodne para). Diky za postrehy.

0 0
    • lobik  

osbně bych se na kuklu vybodl,kouše to,nedá se v tom moc dýchat.....problém řeším tak,že si namažu obličej důkladně čirou tělovou vazelinou.nos stejně mrzne jen protože se ti na něm vysráží pára z dýchaní

0 0
    • TinkTink  

Jasny…tydle kukly vyrabi hodne firem – ja vozim dve – oboje Moira – jedna trio – je dost dobra…perfektne izoluje…sedi na obliceji- ale zas docela kouse a pokud neni aspon 0, tak je to blby…a jednu Plys – a ta je dobra tak akorat na to, aby jsi v plusovych hodnotach nedychal moc chladny vzduch…takze doporucuju dve :o)))

Dalsi sou treba od Speslu…Scott…atd..

0 0
    • dafe  

Cus, ja to pouzivam ale jen kdyz je pod nulou. Otvor na pusu je nutny, zvlaste kdyz se zadychavas a to se na kole stava :-) Ja to delam tak, ze z kopce dolu kuklu pretahnu i pres pusu a je teplo, naopak kdyz jedu pomaleji a zvlaste do kopce tak kuklu stahnu at se mi dech nesrazi na brylich a na kukle.

0 0
    • Vilém  

Vozim uz 2 sezony kuklu Klimatex a max. spokojenost. Ma ovalnou diru na oci, nos a pusa jsou zakryte.Prodisna je bezvadne. Vozim ji tak od – 5°C.

0 0
    • blue  

v novym velu je ted nejaka zimni kukla i s prodlouzenym limcem od Pingu za 420,–, material kombinace klimatex a polartec, docela zajimavy reseni, hlavne ten limec je vybornej

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • mirage  

Dej pres pusu a nos klasicky tunel a parada. Pred mrazem to ochrani a dycha se pres to dobre.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.