Ahoj. Jsem tady novy. Potrebuji poradit. Vlastne uz jenom vyslechnout nazor. Rozhodl jsem se koupit si tohle kolo.Ma ho nekdo uz doma?
Ahoj. Jsem tady novy. Potrebuji poradit. Vlastne uz jenom vyslechnout nazor. Rozhodl jsem se koupit si tohle kolo.Ma ho nekdo uz doma?
jo, mám ho a celkem dost si s ním užívám:-)
Včera sem neměl prostor psát nějaký praktický zkušenosti, takže to napravuju:
RZ mi přišel těsně před vánocema, tak sem na něm zatím stihl cca 300km na blátě a sněhu.Rozhodoval sem se mezi ONE20 a ONE40 a po zkušenosti s Tomac Snyper a Lapiere Zesty (obojí zdvihy 140/140) sem šel do ONE20. Můj starej bike byl S-WORKS Stumjumper (130/120)takže v tomhle směru žádnej posun:-)
Podle mýho subjektivního názoru je rám super tuhej s perfektně vyváženou geometrií (nahoru i dolů), zadek je citlivej, nepociťuju žádný omezení zdvihu při brzdění (na rozdíl od nepřepákovanýho jednočepu(měl sem před lety Super-V a u něj to bylo citelný)nevím jestli je to přepákováním nebo vyšším zdvihem (suprvéčko mělo zadek 100).
Tlumič vozím prakticky pořád otevřenej – když šlapu do kruhu žádný houpání se nekoná, ze sedla už to poznat je ale nezdá se mi že by se nějak extra ztrácelo vynaložený úsilí :-) na silničních přejezdech přepnu na propedal (poloha 3) a jede to jak HT :-)
Lefty je skvělá – tuhá, nekroutí se a citlivost (má střeva od RS) je lepší než u Foxek který sem jezdil(Talas RLC, Float RLC).
K výbavě nabudu psát nic – vyhovují mi jak brzdy tak pohon.
Tož asi tak nějak…
Díky za info. Za pár dní ho budu mít doma.