ako vymenit presmykac? myslim ako to dostat cez retaz? lebo je tam sice na konci voditka skrutka, ale aj ked sa odsrubuje tak tym ani nepohnem. A nerad by som pouzival hrubu silu ani roznytovaval retaz, aka je tam finta?
ako vymenit presmykac? myslim ako to dostat cez retaz? lebo je tam sice na konci voditka skrutka, ale aj ked sa odsrubuje tak tym ani nepohnem. A nerad by som pouzival hrubu silu ani roznytovaval retaz, aka je tam finta?
Finta bude malinko zabrat. Musí to jít.
na tom presmykaci su obidve ramienka jeden kus kovu, na novom uz su oddelene. Tak idem skusit silu :) vdaka za rychlu odpoved
nepodarilo sa, ani kladivo nepomohlo, asi bolo prilis male :) tak som to roznytoval
Já bych roznýtoval řetěz. Jinak můžeš přihnout vodítko a budeš to muset všechno složitě štelovat, aby to chodilo bez rachocení jako dřív.
pise vymenit presmykac, tak je jedno jestli si pohne s tim starym. Myslim ze voditko jde rozdelat az tak od Deore vejs.
já měl v ruce SIS, ALtus, Alivio, Deore, LX a všechny šly, tak nevím, spíš mi je divné, že existuje nějaký co nejde…
mno napr Altus r.v.94 nejde :-)
Jasně, roznýtuj řetěz.