Odborníci: je normální, že mi zadní náboj M475 vydává při rychlosti 35–45 km/h takový podivný zvuky? Pozoruji to už asi 3 dny a skutečně je to jen v tomto rozmezí. Mají přitom najeto jen asi 250 km a v absolutním suchu.
Odborníci: je normální, že mi zadní náboj M475 vydává při rychlosti 35–45 km/h takový podivný zvuky? Pozoruji to už asi 3 dny a skutečně je to jen v tomto rozmezí. Mají přitom najeto jen asi 250 km a v absolutním suchu.
Zkus striknout olej na gumove prachovky. Me takhle na nabe od shimana jedna piskala.
Mě to taky po zakoupení kola dělal přední náboj. přibližně od 10 km/h. Taky jsem myslel, že je něco s nábojem, ale pak jsem zjistil tohle a neřešil jsem to. Pak to časem nějak zmizelo…
treba mas vydrbany konusy… at ti nekdo zvedne kolo, roztoc „kolo“ rukou a dej ucho na nekam pobliz na kostru .. kdyz uslysis takovy „presipani kaminku a pisku“ tak to rozdelej a vysyp konusy :o/ :)))
šamano pedaly strasne pretahuje. novy je potreba povolit a s citem dotahnout !!! nebo se to vyjebe !!
My te chapeme…skoda ze si to sem tam po sobe neprectes…:))