Ahoj.. jakou pumpicku pro vzduch. vidlici byste mi doporucili. Za rozumnou cenu.
Ahoj.. jakou pumpicku pro vzduch. vidlici byste mi doporucili. Za rozumnou cenu.
zajdi na benzinku a fukaj zdarma :) ale opatrneeeeeeee
co to je za kravinu:) tohle by me fakt nenapadlo napsat
uplně normálně, ale fakt opatrně…:-)))
Velky rozdiel tam nebude. V cene ani v kvalite. V cene tak do 300,–. Ale nezmienil si sa ci chces nizkotlaku (Marzocchi) alebo na vyssi tlak – napr.ak tam mas vzduch.patronu.
do 300??Vse jsem videl tak od 700 do 1100..taky shan9m neco na rock shock xc..
Staci sehnat pouze nahradni hadicku k nejaky vidlopumpe. Tu jsem sehnal za 30 a pouzivam svoji stavajici obyc pumpicku na kolo. Sice nemam tlakomer, ale to vubec nevadi.
Jen u nizkotlakych systemu! U vysokotlakych jses s tou pumpickou v …
To snad nemusim psat…
Specielne u rockshoxu mela bejt pribalena, protoze ale cesky prodejci jsou zpravidla ku.wy tak je prodavaji zvlast
mam na DukeXC rock shox original funguje bezvadne
Ja ji prave taky potrebuju na DukeXC. Zakolik si ji koupil?
pegas : Pisal som o rozdieloch, myslel som tym aj rozdiel v cenach. Ak to vyznelo inak, ospravedlnujem sa.
A jakou pumpičku na Marzocchi? Dá se vůbec na krámě pořídit orig?
To by me taky zajimalo:)
Da sa. Mam ju, aj ked nepoznam skutocneho vyrobcu. Ja som ju kupil u naseho dovozcu (vysoke ceny, vidlu som kupil inde) za 1490,–Sk.
Jasne, da se. Ale treba u me Maratonky je i tahle pumpa ponekud vysokotlaka. Ma stupnicu do asi 7baru, 100psi je to, nevim ted presne. Jenomze nohy ja foukam na tlaky 18–24psi :)
A proč? Já to foukám Vellou Duopíst s tím kovovým nástavcem a tlak kontroluju běžným měřákem na kola od auta a nemám problém a ušetřil jsem si investici 1 tis. Pravda, koukání je o trochu komplikovanější, ale jednou za rok to v pohodě přežiju.
Je fakt, že je orig. dost drahá. Zkoušel jsem to normální pumpou, ale nenafoukal. Asi moc velkej tlak na pumpu, či co. Závit by seděl. Jakej kovovej nástavec máš na mysli?
Takovej mosaznej, nebo jakej hajzlik, kterej má závit na motoventilek a z druhý strany je zakončenej tak, aby šel vrazit do gumový koncovky v pumpičce na galuskovej ventilek. Měli by to mít opravdu v každým bikeshopu. Ještě detail, má to totiž ventil, kterej je ale dost naprd, občas se zasekne, tak je třeba s nim o něco tvrdýho poklepat. Nasroubuju ten hajzlik jen na kousek, aby neupouštěl tlak, který už tam je, nasadim do „hajzliku“ pumpičku a foukám radši trochu víc a měřákem pak upouštím.
to jsou ceny, mi se zda, ze nekdo kdosi rikal asi na BF, ze tlumicovo-vidlicozni pumpicku sehnal za 400Kc, cca, to by me moc zajimalo…
Pritelka ji koupila taky za 350,– pekne kovova, vysokotlaka s manometrem…no zadari se obcas:)
Pá-dista. A kde ji přítelka sehnala? Co je to za značku?
djano: aha,tak to pak jo:o))..v poho..co vim,tak se da sehnat za ±400,ale musis mit fakt stigro..co vim,tak rozdil v pumpe za 500 a za 1200 neni,platis za znacku..tod muj nazor..