Chtěl bych si na akcebike.cz koupit brýle cratoni04 speedblade, ale teď mě napadlo co s velikostí ? co když mi budou malý nebo velký ? nebo to je nějaká univerzální velikost ? kupujete takhle naslepo brýle ?
Chtěl bych si na akcebike.cz koupit brýle cratoni04 speedblade, ale teď mě napadlo co s velikostí ? co když mi budou malý nebo velký ? nebo to je nějaká univerzální velikost ? kupujete takhle naslepo brýle ?
a taky by mě zajímalo jak je to s velikostí přilby :)
Ja bych si bryle naslepo nekoupil. Helma se da podle obvodu hlavy vcelku dobre odhadnout ale idealni je samozdrejme vyzkouset. Jeste k tem brylim pokud by se jednalo o drahe tak neni vubec od veci az si je budes zkouset vzit si i helmu, protoze ne kazde bryle dobre pasuji k helme.
ja bych teda ani helmu neodhadoval podle obvodu hlavy, protoze kazda je trochu jina a ackoliv rozmerove stejna, nemusi jedna sedet a druha jo…
takže teda nákup těchto věcí přes e-shop nelze doporučit, ok, někam tedy radši zajdu :)
ale jo, klidne si ji kup pres e-shop, ale nejdriv si to nekde vyzkousej… pokud to neni proti tvymu svedomi, ale o tom tu byla uz rec jinde ;-)