Zdarec palec,mam dotaz,jezdite nekdo tyto naboje? Rozhoduji se mezi temito a Authory,tak bych chtel vedet,jak moc velky rozdil mezi nima je…Dekuji pekne…:)
Zdarec palec,mam dotaz,jezdite nekdo tyto naboje? Rozhoduji se mezi temito a Authory,tak bych chtel vedet,jak moc velky rozdil mezi nima je…Dekuji pekne…:)
Sou to nejlevnějčí formule, nic moc. Artury sou lepší.
OK,dik za radu,chystam se koupit svoje prvni diskovky (525) tak sbiram informace…:) chtel jsem trochu usetrit na nabojich,ale asi se to nevyplati a pujdu do tech Authoru…
Ja bych nebyl tak moc proti. S Authorama je taky spousta problemu. A pokud vemes ty Promaxy na prumyslech, tak zas takovou chybu neudelas. Nebo Tink mel na shopu naboje Quando na prumyslech pripadne Formula. A kdyz uz chces setrit co treba Shimana 525ky? Neco to taky vydrzi a nahradni dily jsou relativne snadno dostupny a za hubicku.
Nebo suprsetrilek 475ky ty mas do litra obe :)
Taky jsem premyslel o nabach 525,protoze stejne kdyz se mi pokazi,tak i kdybych mel naby na prumyslech,tak moje lenost by mi asi nedovolila koupit jen loziska,ale koupil bych cely naboje…:)) ale ted vazne,nejezdim nijak extra moc,tento rok to bude jen cca 1500km,ale chci to dat na FR kolo,co se chystam si slozit..takze myslim ze na prvni rok by to mohlo stacit
ufff,pekne blbe jsem to napsal…snad to pochopis…:) 525ky jsou konusy a ty Authory a Promaxy jsou prumysly…:))
Právě že Promaxi nejsou jen průmysly!
aha…no ja ale mel na mysli jen ty prumysly…proto to porovnani s Authorama…to jsem netusil,ze delaji i jiny,sorry…
Hele bude to jedno. Takže Author vs. PROmax 1:1 ;-)
:))) super,dik…