Dobrý den, chci se zeptat, jezdíte je někdo? Měly by být na 6děr kotouče a snad i na RU 9mm/10mm. Zajímají mě hlavně ty RU. Dík
Dobrý den, chci se zeptat, jezdíte je někdo? Měly by být na 6děr kotouče a snad i na RU 9mm/10mm. Zajímají mě hlavně ty RU. Dík
Je to stary XT na 6 der. Vcelku tezkej naboj, ale pri odpovidajici udrzbe, tak jako jine konusy, vydrzi dost. Co te zajima na RU, to netusim. Proste normalni XT upinaky.
No právě, jestli jsou ty RU klasika, myslím že to je 5mm, nebo ty silnější 9mm předek, 10mm zadek, viděl jsem fotku, kde to vypadalo na ty silnější
Konce nab ktere konci v predni nebo zadni vidlici maji standartni rozmer tj 100mm/9mm a 135mm/10mm. Pouziva se normalni uzky cca 5mm siroky rychloupinak.
jeste dodatek. Pokud by sis predstavoval na techto nabach upinaky velkeho prumeru, jak pouziva napr novatec, tak by ta naba musela byt uplne jinak konstruovana. Proste s konusama by to bylo slozitej proveditelny.
Dík za vysvětlení
no tak zas tak složité by to nebylo, viz současné xt náboje (a zapletané kola) ale určitě by to nešlo implantovat do těla 475/525/756 (xt je trochu odlehčené dobrá no)
Tak jsem to myslel. Neni problem to vyrobit, ale vzhledem k tomu jake rozmery ma telo naby, misky atd, by to slo tezko.
tou nabou myslim probiranou 756.
jj pochopili jsme se, souhlasím;)