stavim zimaka, potrebuju pevnou vidli
nevite kde by se dalo neco echtovnejsiho, predevsim co se tyce hmotnosti , sehnat ?
treba ma nekdo doma nejakou triple butted crmo nebo alu ?? krk potrebuju 20 cm
cena by zavisela na qalite
diky za radu
stavim zimaka, potrebuju pevnou vidli
nevite kde by se dalo neco echtovnejsiho, predevsim co se tyce hmotnosti , sehnat ?
treba ma nekdo doma nejakou triple butted crmo nebo alu ?? krk potrebuju 20 cm
cena by zavisela na qalite
diky za radu
Zkus kontaktovat Romana Pavlika, nejaky pevny vidle jsem u nej kdysi na krame videl. Pravdepodobne jeho vlastni produkce: http://www.sfinxbic.cz/
uz jsem zkontaktil, ale je treba pripravit 3500,– coz nevim jestli investuju
este me napada hlinikova od rb … ta by mela stat tak 1200
Ja koupil od p. Pavlika author MTB hlinikovou pevnou za 200,–. Na sveho zimaka (zlomil jsem na nem Manitou). ale myslim, ze dela i neco z oceli.
Echtova bude Moratka… :-)
to jo ale něco musíš taky jíst žejo a když koupíš moratku už na jídlo nezbyde :-(
Kona CrMo DMR CrMo DaBomb CrMo Monty Al
Zkus Pepu Dreslera , protože trialisti dou taky polehkejch komponentech tak to na XC bude super.
Já bych se poptal po krámech, před nemnoha lety se prodávaly i kola na XT s pevnou vidlicí, zákazník hned koupil odpruženou dle své volby a pevnou nechal v krámě nebo ji strčil doma pod postel. Já tam mám ocelovou Diamond Back, ale asi bude mít krátký krk. Přes víkend se pokusím potopit pod postel a změřit ho. Před takovými deseti lety byly chváleny pevné ocelové vidlice GT Bologna (název bez záruky).
jo o nich jsem slysel
Tak krk má bohužel jen 17 cm.
Jo…tak GT vidli mam doma…ma 20cm sloupek pokud si dobre pamatuju a je cerna :)…
Ja radi ostatni,je treba projit bazary a obchody.Sam jsem nedavno sehnal nakou triple butted Author(750g) za 50 Kc:) Jezdi ji mlada a musim rict ze jsem byl mile prekvapen jak je pohodlna.
to by bylo presne ono
Ahoj, před lety jsem jezdil pevnou vidlici GT z materiálu Reynolds. Výhoda byla ta, že materiál na vidlici se od patek tánul ve stejné síle, o proti klasickým vidlím, kde je materíál poměrně zhuštěnej. Tím vidlice krásně tlumila, přesně tak ják má cr-mo. No, doufám, že jsem to posal správně. Kyby se dala sehnat tak bych po ní určitě sáhnul.....