mozna je to trochu mimo, ale shanim zlute plaste. pripadne oranzove. Proste mi ta barva jde ke kolu:-) Mate nekdo nejaky tip? Nejaky hrubsi vzorek, sirku bych si predstavoval tak 2,1.
mozna je to trochu mimo, ale shanim zlute plaste. pripadne oranzove. Proste mi ta barva jde ke kolu:-) Mate nekdo nejaky tip? Nejaky hrubsi vzorek, sirku bych si predstavoval tak 2,1.
Zluty a oranzovy delaj takovy ty No-name vyrobci. Sezenes je skoro vsude. Jinak zluty delal Hutchinson. Myslim, ze to byly Chameleony a lonsky Goldy (letos uz so opravdu zlaty) Pak este Maxis dela s oranzovym prouzkem.
Ja mam Z-maxy se zlutym prouzkem ale v zatackach celkem ustreluji.
Ten kdo napise takovej dotaz neresi vlastnosti…nejlepsi plaste, ac se to nemusi zdat, jsou imho cerny :))))))
Stejně ty žlutý budou časem černý…a hlavně…BARVA NEJDE…:-)))
je fakt, ze vlastnosti az tak moc neresim, ale nechci zas nejaky uplny sr*cky. Proste mam kolo cely sedy, tak sem to chtel nejak decentne ozivit:-)
Buď rád, že máš kolo nenápadný, aspoň neláká nenechavky. Pro oživení si radši kup barevný hadry a helmu.
Aha,a já vždycky přemýšlel proč jsou Moratky šedivý, a to proto aby si jich nikdo nevšim:) Mimochodem, co Mníšek?:)
Causa „Mníšek“ mi zněla tak, že krást šel znalec a najisto.
Zluty Hutchinsony nebo Kendy a s oranzovym behounem delal Continental