Nevíte kde se v Brně prodávají ty náramky na podporu boje proti rakovině Lance Armstronga???
Nevíte kde se v Brně prodávají ty náramky na podporu boje proti rakovině Lance Armstronga???
v City sportu na České
a v Praze?
V Praze je maj v Nike na Vaclavaku.
Můžeš to upřesnit? A co stojí? Dík
Prodavaj i satky! ;-)
„v City sportu na České“ mě moc neřeklo.. Kde to přesně je? Ta ulice se jmenuje Česká???
šátků mám dost, ale odpovídáš přesně na dotazy, to se mi líbí.. asi tě vemu do klubu! :)
Jo ta ulice je Česká, je to u Nám.Svobody v centru Brna.
Drapa Sport v Olympii…
Já ho kupoval v pátek v Nike v IBC, měli jich ještě dost…V olympii ani v Carrefouru ho už neměli…
na Kladne: bike shop, pesi zona. prodaj 200 ks/ tyden. maj 2 velikosti, panske a detske.
Nevíte, kde jsou k dostání v Hradci Králové?
jake šatky??????????
LivePepink šátek.. to neznáš?
Tak ale fakt jaký šátky !!!!! Kolik stojí????? Kde je maj ????? Jak vypadaj ?????
jak vypadaj? no většinou jsou od krve a občas i s kouskem mozku. Ty jsou ale mnohem dražší.
a kde v OLOMOUCI jestli někdo má dva tak si od něj jeden koupím za těch 30kč dám i 40
Opravdu někdo neví, kde se dá náramek koupit v Hradci?
v kazdy bizuterii nejakej mit budou. a vietnamci mivaj levny plastovy, zato v ruznych barvach.
aha
fakt je nikdo neprodá
Nevite kde jeste v BRNE????v city sportu ho nemaji,ani v IBC…????
Nutně ho totiž potřebuju sehnat..ztratil jsem ho kamaradce,a porebuju shnet novej!!!dik moc,kdybyste vedeli kde v BRNE,tak napiste!!nebo klidne od nekoho koupim:)
Ja jich mam na každý ruce deset a je to boží!
Proste ho chci:)))
jestli chces, dej echo (na muj email). zkusim ho koupit na kladne. (v sobotu rano). pak Ti ho postou zaslu.
cau,poslal jsem ti ten mail,tak se pak kdyžtak mrkni:)