lidi nevite neco o vidlich jakos? kde se daj sehnat, za kolik? tech data? proste mi prosim nekdo dejte link moc diky
lidi nevite neco o vidlich jakos? kde se daj sehnat, za kolik? tech data? proste mi prosim nekdo dejte link moc diky
delaj to jenom pro svoje tovarni jezdce (ramy), vidlice hlavne taky, ale kdyz jsem si s nima dopisoval, tak by to snad i udal na prodej, ale rikal, ze by to trvalo strasne dlouho a cenu rikal neco kolem 25k (mluvim o upside down co vozi gaspi atd.)
…pak se spletou na expedici a dojde ti na dobirku pasovy dopravnik…
no tu sem myslel… na freeride to nekolik lidi prodavalo(bud zvlast a nebo i s kolem…) vim ze se snad jednalo o vyvazeni do ameriky.. ze to tam chteli.. no co znamena dlouho? jinak myslis ze 888 je dobra nahrada? chtel bych neco na praseni , neco o oco se nemusim prehnane starat, a abych za to nedal vsechny penize co ece ani nemam:) P.S. shanim nejaou vidli cca 15–20cm zdvih, cena primerena vykonu, stavu…
ty taky ještě žiješ? co sfinx a maratonka, jsem tě postrádal na startu p50…
ziju:) kolo neni ale bude:) nevim jestli mx pro s etou(100mm) a nebo sl 100mm:/ v krame rikaj ze o sl se clovek musi furt starat a mx pro ze je skoro bezudrzba....... nevim:/ ale maratonka by se vyjimala vic:) jinak ho ece nemam:/
Džez nade vše!