Potřebuju koupit nový brzdy.Jaky radíte (nechci shimano s paralelogramem) brzdy a jaký špalky do nich ? Do ted jsem měl XT s par.
Potřebuju koupit nový brzdy.Jaky radíte (nechci shimano s paralelogramem) brzdy a jaký špalky do nich ? Do ted jsem měl XT s par.
Zkus Avid SD 7 a špalky třeba od BBB (tři směsi)
souhlas, na rok 2005 budou levnejsi a uz se fakt vyplati
Já bych šel do LX bez paraleogramu. Má je kámoš jsou fajn. Otázka je, jakej je rozdíl mezi V- čkama od různejch výrobců ve stejný ceně ? Jinak po recenzích tady jsem koupil špalky barradine a dost dobrý. Jen jsem měl problém se žlutou směsí, protože šíleně řvaly. Půjčil jsem si od kámoše červený a bylo ticho. Přitom mi dodavatel tvrdil, že jsou úplně stejný.
Mam stejnou zkusenost s tema barvama, ale nijak jsem to neresil. Aspon to fungovalo jako zvonek :)
já bych radil mrázky a nebo mé oblíbené tektro 825A.špalky 3 barevné BBB.Avid čelisti prý taky nejsou špatné.
mám avidy 5, špalky trojbarevný barradine,ráfky alex dh 19 a vše naprosto v pohodě. špalky jsou k ráfkům určitě šetrnější než originál avidy.
tedkom mi dorazily XT 04 s kool stopama tak sem na ne zvedavej, hned je tam fouknu a du to testnout…
Mám Tektro 820 s výměnýma gumičkama BBB(trojbarevné) a brzdí to docela solidně(líp jak Koolstop či Remerx).Celé mě to stálo asi 900Kč(přední i zadní).
kde se daji sehnat ty BBB, nak mi to nejde ??
Dle tvych pozadavku zbyva malo voleb. Nejlepe se stan Avidni… .
Avid SD7 + baradine tribarevny
tak tak, mam sice SD5, ale jinak baradine ty same, brzdi obstojne :)
Kočička! Haf!