tak jsem dneska zjistil že V-čka XT jsou přední a zadní. Prosím Vás jak se to pozná já si koupil před časem starší a tohle jsem neřešil a prostě je tam namontoval je to asi typ 2002 už jsou matné a robusnější. Byl ten rozdíl i u tohoto typu Díky
tak jsem dneska zjistil že V-čka XT jsou přední a zadní. Prosím Vás jak se to pozná já si koupil před časem starší a tohle jsem neřešil a prostě je tam namontoval je to asi typ 2002 už jsou matné a robusnější. Byl ten rozdíl i u tohoto typu Díky
To sem nikdy neslyšel,že by byly přední a zadní,jaks na to přišel?
na www.trinnity.cz je mají v nabídce samostatně a dokonce mají jiná shimano cisla M 750 zadní a M760 přední ale jak to mám poznat mně připadaly vždycky stejný
To sem fakt netušil.Na jaře sem kupoval xtr a bylo mi řečeno,že je to uplně jedno.
Rekl bych spis ze 750 je starsi model <2004,760 je letosni.Navic podle me to maj na Trinity prehozeny.Jako 750 maj oznacenej novejsi,zesilenej model.Jinak rozlisovani na predni a zadni se podle me tyka u Shimana jen delky bowdenu a lanek,pripadne jineho uhlu vodici trubicky.
Rozdiel je iba v orientacii cartidgeov. Je to iba o tom, akym smerom su usadene v celustiach. Ak to omylom nasadis naopak (ako ja:-) da sa to prehodit.
rozdil je ve vodici trubicce lanka (jiny uhel zahnuti) a v otoceni cartrige-drzaku brzdovych gumicek. ty musi byt otoceny tak ,aby doraz gumicky byl dopredu a zavlacka vzadu. Stejny „problem“ byl i drive u starsich brzd XT
Jo…nic co by neslo za minutu vyresit, ze jo. :)
Ja mam na bajku dve predni XTcka a nijak to neresim :)
Skutečně v nich rozdíl je, nemyslím si, že je nějak zásadní, ale zadní jsou u spodní části paralelogramu masivnější a taky jsou u nich delší šrouby, ale ty se dají samozřejmě prohodit