Chtel bych poradit jaky novy kratasy na kolo mate nekdo zkusenosti z nejakou znackou diky vsem
Chtel bych poradit jaky novy kratasy na kolo mate nekdo zkusenosti z nejakou znackou diky vsem
Jedine cykloschein, jsou nejlevnejsi, a kvalita mi pride primerena
nebo jina ceska znacka – Kalas. zkus jejich web.
mám Gonzo už asi druhý rok,a stále uplně v pohodě funkční…
Mám kalas, jejich nejvyšší model. Stály asi 12 stovek. Májí ploché švy(některé), lacl, osm panelů a čtyřdílnou vložku. Zezačátku byla hodně tvrdá, ale po vyprnání změkla a je v pohodě. Takže pokud koupíš doporučuju před první jízdou přeprat. Dají se sehnat i lepší, ale nevím jestli za tu cenu.
Mám je od jara, zatím nejdražší a zároveň nejhorší kalhoty, který jsem kdy měl. Vepředu příliš velký výstřih, teď na podzim do nich bude foukat. O šev bundy se mi pěkně rozedřely. Vložka je tvrdá, zpočátku jsem měl rozedřený třísla, než si sedla. Vložka je zajímavě tvarovaná a prolisovaná, ale ne na moji prdel. Po celodenní jízdě v terénu jsem měl do krve rozedřený zadek. Tejden jsem ho pak mazal. Můžu je tak nosit jenom v létě na vyjížďky kratší tří hodin. Pak se projížďka začíná měnit v utrpení.
koukni se na www.axonsport.cz mam ty uplne nejlevnejsi od Bieme a nemuzu si stezovat, kazdopadne maj velkej vyber za pekny ceny.
druhou sezónu jezdím kalhoty od cykloscheinu a jsou nsprosto v pohodě. pokud je někde nedrbnu tak určitě vydržej i příští rok.
Bych spis vybiral podle vlozky. Vyradil bych vsechny, ktere nemaji nemackavou vlozku.
můžu doporučit Atexsport, mám od nich jedny, stály kolem 1200 a jsou o hodně lepší, než moje původní G sport, ty jsem prošoupal za dvě sezóny.