http://www.norco.com/…es/index.php
Co na to říkáte? Podle mně Torrent s 170kou vidlí je fakt mazec. Jinak barvy se taky docela povedly.
http://www.norco.com/…es/index.php
Co na to říkáte? Podle mně Torrent s 170kou vidlí je fakt mazec. Jinak barvy se taky docela povedly.
pekny, moc pekny. muj favorit? VPS SIX. nevadil by mi ani FLUID na xc.
ten trial je vostrej
A co takhle trial od WoodmanComponets, třeba T-PRO.
neznam. skusim najit
Jo, Six se mi libil taky … zvlaste letos za 66.666 penez. Bohuzel model 2005 bude za 79.990 coz je na me uz trochu mimo ;( A Atomik je na tom cenove lip (62.990), ale zase me tolik neoslovuje skladbou komponent ;( Ach jo .. zase jedna hracka co asi padne do kanalu …
Six je fakt ligovej, pak treba taky Team DH jako obvykle nabizi to naprosto nej za uplne smesny penize (proti konkurenci:)
mimochodem… http://www.norcobikes.cz/…bor_2005.htm
Ehmm.. ti kterech co se týká si myslim se v B-F nevyskytujou, nebo už u Norků sou ;-). Škoda, že nemám jim co nabídnout, ten Atomit 4Hun je zuper.
Jinak upisovat se na dva roky? No nemusí to bejt nejhorší.
Mimo by mězajímalo o co firmám víc jde, jestli o někoho kdo je zvyditelní, nebo o toho kdo bude mít výsledky. Protože to neni úplně to samí
no to je jednoduchy… timhle si celkem za malo penez mezi presne cilenou skupinou lidi zajistej reklamu… cim vic jezdcu na norcu v tymovym dresu, tim vic budou videt… a treba jim pak uz je jedno, jestlibudou dojizdet v prvni petce, nebo v pulce startovniho pole
No tak nevim jestli to je jen vo dressech ,ale to pak vede Dookie a Author s RB :-).
no jasne, o cem jinym? dres je videt nejvic, toho si kazdej vsimne vic, nez kola… a proto shanej dalsi lidi, aby jich bylo v zavodnm poli videt jeste vic
:-) Jak že to říkali naši sousedi „…nás mnogo…“ Taktika dobr,á přímo super, protože lavinu a potopu prostě nezastvíš.
Ja si i se svymy chabymi znalostmi marketingu myslim, ze o takova propagace neni vubec zadouci. Jednak je pocet lidi, kteri jsou do DH/4X biku schopni a ochotni dat tolik penez dost omezeny a pokud by jich firmy sponzorovali hodne, nenajde se dostatecny pocet platicich jezdcu, diky kterym by se vratili naklady na reklamu. Dalsim duvodem je to, ze bikeri jsou individualisti a to, ze na nejakem kole jezdi mnoho lidi velkou cast bikeru ke koupi onoho kola rozhodne nepresvedci (spise naopak – spousta lidi chce to, co nema nikdo).
hele když už se o tom marketingu bavíme, tak se mi zdá, že i na tý zvýhodněný ceně má dovozce malou marži :-) kdyby to dával týmákům zadara tak to bylo jiný…
Hele tohle neřeš, zadara dostane tak Frkous , Speacemanem a Krauzíkem novýho Arthura .
Presne tak jediny co podle me udelali je ze si nevzali maloodchodni marzi. Takze jako dovozce na tom vydela stejne a to tak pokreje ty naklady na dres a licence. Takze pro ne reklama za nulovy naklady.
Týmoví jezdec a vlastník ochrané známky produktu RB promluvil… LOL… Sorry já musel.. Peace.. Vod tý doby co Padlista nemá adekvátní přístup na net, nemá tu kdo rejpat tak ho zaskakuju.
Tipli ho v praci ?
Ne. Vypadá, že nemaj moc schopnýho člověka přes IT , protože mu furt nejde pošta(a inet), zadruhý je z něj stává workoholic a prestěhoval se někam kde neni na netu
Vydelava na novyho bajka, jo :o)
na druhou stranu jezdi v poharu spousta hobiku a na zavody se choudi koukat spousta jejich kamaradu a spousta z nich treba nema poradny kolo… pro ne to je zajimava nabidka… a sest zlevnenejch kol neni jist pro norco zas takova suma, aby to neprezili bez toho, ze se jim to nevrati v prodeji… takze to je vazne dost levna reklama… a s tema individualistama bych pri pohledu na strojovej park v poharovejch zavodech zas neprehanel :-)
Kluky z Norca znam a spis bych rekl, ze radi nekoho nadejneho podpori, nez ze by hledali co nejlevnejsi reklamu.
snažej se o obojí a to je bobře. Patřej k nejlepším co prodávají pro masy.
To je pro pohárové jezdce a né pro jejich skoro nejezdící kamarády Nedělej rovnáse mezi firmou Nocro a dovozcem
Jediný stím vozovým parkem máš pravdu dostupný neznamená velký výběr. A že to je hodně velkej stereotip.
pohar muze zacit jezdit kdokoliv, ne?
Já nemluvím o ČP jako takovým ,ale o podmínkách tý Norco akce. ;-)
Pral bych vam videt, jak jsme o vikendu obradne sedeli u ohne a dovozce nam nechaval kolovat jednotlive ramy. Kazdy se s kazdym modelem chvili pomazlil a obradne ho podal dalsimu;-) Barvy se podle me povedly jen na fullech. Z pevnaku je docela hezkejzlutej Sasquatch, ale ta grafika, co je na pevnakach, je vazne ulet. Mam pocit, ze si reditel Norca pustil poprve v zivote Ilustrator a neco tam sam naplacal.
Hehe, podle me je norco kolekce 2005 zdaleka nejhorsi co jsem zatim videl. Design, geometrie(sjezdovych, freeridovych) je fakt fuj. Ok, libi se me ocelak na street (ten za padesat litru, ale ta cena ne :) Takze norco letos opravdu ne. A abych si koupil treba A-line tak to by me museli jeste doplacet, takze bych si ho vlastne nekoupil :)
Tak tak, barvy jsou uplne nejuchylnejsi. I ta Kona co tenkrat delali v Hawaii stylu bylo luxusni. Libi se mi jen A-Line a ten ocelak taky. Pak by se mi libilo taky mit konto na Kajmanech :-P Abych na to vsechno mel … Letos z novejch katalogu je docela zajimavej Scott a Giant.
Myslis, ze kanarkovej seskoč loni byl hezci? :) A-line je o dost lepsi nez 04. Sjezdak je uplnej luxus. Ta grafika na pevnakach…no letos se mi to nikde nejak moc nezamlouva, ale clovek si zvykne :)
Hehe, n(a/o)rcomen se ozval :-) „A-line je o dost lepsi nez 04…“ …a taky drazsi. A zvyknout si asi opravdu budes muset.
No, ten zelenej se mi zdal lepsi. alepson na nem nebyly ty kruhovy vysece;-) Fully jsou pekny a mnohem lepsi nez loni (bohuzel i drazsi) a to nejen DH a A-l, ale treba i Six. Pevnaky jsou, co se designu tyce, dost ulitly :D