Jakou vidli byste doporucili pro pritelkyni jezdi spis tak rekreacne pro zabavu vazi asi 56kg. cena do 10 000. diky
Jakou vidli byste doporucili pro pritelkyni jezdi spis tak rekreacne pro zabavu vazi asi 56kg. cena do 10 000. diky
uvažuju o RS Pilot, protože je to pružina a reguluje se připukováním, což je u ženský důležité
No jo, co to je rekreačně? ta moje taky jezdí rekreačně, to znamená týden dovolené na horách a toje asi tak všechno. Pro takovou rekreaci postačuje pružinová Suntourka:-)
Nevim co to znamena „rekreacne pro zabavu“ ale RST Aerosa AET by mohla byt volba. Jezdil jsem ji rok a pul (98kg) a dofukoval jsem si ji podle potreby, nicmene nestihala. Nakonec jsem ji prodal nekomu prave pro jeho zenskou.
Ja bych doporucil – ano – pro 56 kilo – Marzocchi MX Comp coil – do 10000,– se urcite vlezes a jeste ti aspon 2500,– zbydou :)
Nechci rejpat, ale proč se dělá rozdíl mezi vidlí pro ženskou a pro chlapa? Hlavní je přeci váha a styl jízdy nehledě na pořadí.
mi to tak pripada, ze pritelkyne jsou odkladiste pro nepohodlne nebo levne vidlice.
Zvlast kdyz to mas platit ty…ze :)…(resp. ja :) )
Já znám to klasické: Ale mě to je jedno, hlavně když to nebude moc drncat. Stejně se v tom nevyznám. Tak proč si trhat plíce?
a kolik najede ročně…
Co to je? normální koment? nevěřím !
akorát u nenormálně starého příspěvku :-)
Aha už zas :-D
Já už si taky říkal :D.
:D
Vole
vole! :D
No do 10 000 seženeš krásné vidle. Možná i chromované! K čemu jí ale budou teď v zimě? Na sníh je lepší lopata.
:)
Zalezi co s nima bude hazet. Precijen zenska nema tolik sily, takze spis dvojky, nez neco vetsiho.
i s dvojkama jde už dobře poorat…
posílám link a myslím, že si jistě vybere. Sorry, ale nedalo mi to :-)
zase neplacená reklama???
klikni a pochopíš … O reklamu vážně nejde
Myslím, že už si jistě vybrala.. .-)
aby si za ty dva dny nevybrala…to by byla dost nerozhodná ženská…