Ahojte! Vybirám kolo pro přítelkyni což je horší než vybírat pro sebe… :) Docela se mi líbí Merida http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… …zda se mi ze pomer cena/vykon je vic nez dobrej, co vy nato? díky
Ahojte! Vybirám kolo pro přítelkyni což je horší než vybírat pro sebe… :) Docela se mi líbí Merida http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… …zda se mi ze pomer cena/vykon je vic nez dobrej, co vy nato? díky
Chlape tak se podivej, jdes na to chytre cervena je hezka pro slecny… ale bude fajn kdyz ji do toho obchodu co mate u vas ve meste a at zkusi co ji sedne a pak ji to proste koupis… prece to nebude platit ona… :-)
PS: kolik cena?????
Cena necelych 13tis., nato ze je vzadu XT tak krasna cena. S tim ze ju tam budu muset nejdriv posadit mas asi pravdu, zenska je zvlastni tvor…:)
presne tak :-) ale bacha ikdyz je XT vzadu zbytek taky musi aspon trochu odpovidat…
tak s touhle logikou bys třeba u nás neuspěl. Já mám všechno červený a přítelkyně zase modrý.
K tématu, já bych to nebral – vidla je myslím nějaké převlečené RST a z vlastní zkušenosti můžu říct že nic moc. Asi bych šáhl přímo po dámském modelu – a to hlavně kvůli vidlici, pokud to bude opravdu dámský model (ne pánský s jiným sedlem) tak by měla být vidla nastavená na nižší kg. Zbytek se dá vždycky jednoduše doladit, ale tohle by šlo hůř.
Aspon je hned videt, kdo u vas nosi kalhoty ;)
Už jsem myslel, že máš dovolenou, byl tu ráno nějaký klid :-)
Že by Kochanská? :)
Velikost kola se dá celkem dobře odměřit na stávajícím kole, které jí sedí. Na druhém místě je barva, kterou má ráda, a na třetím místě váha. Já osobně bych pro ženskou nikdy nekupoval kolo na devítce, pokud nebude mít závodní ambice. 8mička je míň háklivá na špatné zacházení a je i levnější provoz. A řazení Deore je asi to nejhorší řazení, jaké jsem měl. Vyžaduje opravdu silné palce.
barva vzdy na prvnim:-) ver mi, nebyt kolo modry tak muze mitzlaty komponenty a stejne budu nadavat, jako kazda zenska
Tak třeba ta moje si vybrala mezi asi pěti co jsem jí doporučil úplně rychle – žlutý!!!
v jake velikosti to potrebujes? a nevadilo by jety? moje devcica chce prejit na silnicku a tak tu mam 15" lonskyho Superiora 830W. Moc peknej ram, kterych jezdi jen doslova par. vic info na mailu, nebylo by to drahy…