Zdravim vas,
jaky mate nazory na Authora Opuse? Je pripadne lepsi koupit ve stejne cenove kategorii (puvodni cena 15 000) radsi nejakou Meridu ci GT? Jine znacky mi neradte, mohu vybirat jen mezi temito.
Diky za kazdou doboru radu.
Zdravim vas,
jaky mate nazory na Authora Opuse? Je pripadne lepsi koupit ve stejne cenove kategorii (puvodni cena 15 000) radsi nejakou Meridu ci GT? Jine znacky mi neradte, mohu vybirat jen mezi temito.
Diky za kazdou doboru radu.
no ja bych rekl, ze to je skoro jedno. pomahal sem kamaradovi s podobnym vyberem a ten Opus se mi zdal v pohode. GT je mozna vetsi „kultarna“, ale co je komu do do toho, ze…
v rodine mame vsichni authory (Kinetic 97, Spirit 98, Traction 2002) .. ale dnes uz bych si ho asi nevzal :o/ mam takovej dojem ze na ty kola cpou nevyvazene komponenty (ale to i ostatni firmy) takze bych asi skladal po dilech
Mohu se zeptat, co se ti na těch kolech zdá nevyváženého?
Moje žena má Spirita na Sramu / předchůdce Opuse / není to špatný kolo, ale raději bych si koupil loňskýho Tractiona, nebo počkal na začátek roku na slevy letošních, protože údajně rám z materiálu Palladium dural 26" je lepší, ale nevím proč.